Pai eu de exemplu stau pe laptop. Am multe filme horror sa ma uit pe net in noaptea asta deoarece sunt preferatele mele. Voi asculta muzica la casti, voi vorbi la telefon cu prietena mea care isi petrece si ea revelionul acasa, voi vorbi pe mess cu unii altii, deoarece sunt multi on in noaptea de revelion, ma mai joc pe net, ma uit pe 9gag, stau pe facebook, citesc bancuri, ma mai uit la TV la emisiunile speciale pentru revelion, ma mai uit la stiri sa vad artificile din alte tari, beau suc, sampanie, manc prajituri si din nou stau pe net. Cred ca asta poti face si tu.
An nou fericit!
In camera ta te uiti la filme (comedii de exemplu), te uiti la tv, te joci la calculator, vorbesti la telefon, cauti bancuri pe internet, inviti o prietena/o ruda sau dormi! Revelion Fericit
Te uiti la un film, te joci un joc(conquiztador), citetsi pe 9gag.com
http://forever-twilight-fan.blogspot.com/
Ce ai putea sa faci de revelion in camera? stiu eu sa te dai cu capu' de pereti.
O sa iau masa cu familia si apoi o sa ma joc cu o prietena.cred ca atat.A DA! citeste in continuare...ne uitam la filme horror pe net si doar atat.pana la 12 noaptea sau chiar mai mult...
in fine
pa pa:*
Un an nou fericit!
Intind hamacul, desfac berea, dau drumul la muzica, aprind tigara, arunc cu sageata, scot portavocea si urlu tare : "La multi ani!"
Stau la tv, mnanc, stau pe calculator si incep sa dansez pe muzica pusa de mine ca la un party
Pai eu stau pe net vb cu prieteni pe xat-uri dac vrei ati dau unul adica 2at.com/dolari si mai am unul jjj.ro singur no sa te plictisesti sau dai ruute prin cassa de 10 ori sau fa-ti de cap an nou fercit!
In camera ta poti sa faci multe. poti invita cativa prieteni, sa aduci muzica, bautura si daca mai sunt si fete este si mai bine; nu conteaza spatiul conteaza sa va distrati