Daca iti place remi intra pe www.joci.ro si creazati cont pe gratis sa poti juca cu oameni din toata tara.
Descarc tot ce prind tot ce merge scos de aceea am net sa-l fac folositor nu sa-l tin doar pentru messenger eu de obicei scot filme
Depinde ce iti place:gasesti jocuri, poti participa la concursuri, poti citi ziare, carti, poti comunica cu prietenii, poti viziona filme si multe altele-aproape orice doresti!
Am citit acum pe Realitatea net. o colectie de anunturi trasnite si m-am amuzat copios.Trebuie sa ai simtul umorului si al limbii in acest caz. Mira
Internetul este azi asa de mare incit nu se poate sa nu gasesti ceva dar felul de a te distra depinde de fiecare. Unii vad filme, altii asculta muzica, unii citesc bancuri, altii converseaza...
Sunt o gramada de jocuri online.La fel... poti scoate comedii pe care sa le urmaresti.Depinde si ce inseamna pentru tine distractie.Ai putea sa faci pe mess o conferinta cu prietenii...in care sa va distrati.
Stii faza de pe softpedia cu "noi doi de ce nu ne-am pu*-o pana acum?". Poti sa le-o faci prietenilor tai.Sigur te vei distra.Pentru mai multe informatii : http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=494301
Lockerz.com este un site care iti da PTZ [puncte] pentru logare o data pe zi, raspuns la o intrebare gen sondaj si vizionat filmulete. Acesti PTZ pot fi folositi pentru a cumpara diferite lucruri: geluri de dus, haine, PSP, jocuri, Ipoduri, Laptopuri, etc. Primesti 2 PTZ daca te loghezi, 2 PTZ daca raspunzi la interbarea zilnica si inca 2 PTZ de filmulet [te uiti la cate vrei pe zi, dar nu poti viziona 2 in acelasi timp].
Proprietarul Lockerz este un fost investitor Amazon deci nu e teapa.
Inregistrarea pe site se face pe baza de invitatie. Cei care doresc sa trimita 1 mesaj la made_in_zalau@yahoo.com.
Daca te plictisesti intra la noi pe site si uitate la un Film Online : www.filmeonline-hd.com
Ai mai multe raspunsuri joaca-te dragon city sau uitate la doza de has pe youtube ciao
anonim_4396 întreabă: