| XxRoyalxX a întrebat:

Ce sa imi foresc de craciun nu : jucarii, laptopuri.
Altceva! plzz:*

Răspuns Câştigător
| DomnisoaraLove a răspuns:

Carti pregatitoare la romana si matematicalaughing!, glumeam... ei dar folosesc si alea (pregatire suplimentara)
Ma rog eu imi doresc :Note mari,sa fiu sanatoasa, si placuta(asta de la Dumnezeu)
De la parinti tonguee langa dulciuri, care sunt nelipsite de Craciun,: Un telefon p senzorioh go on, O haina draguta la moda, si role si multhee, multhee, multheehappy, dar nu vreau sa te plictisesc, ti le-am spus pe cele principale. Dar tu ce iti doresity?
pupici! Bye!kiss

11 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Eu stiu... Haine, carti, penuri M+S, o prietena. Habar n-am.

| XxRoyalxX explică:

Am animale de companie

| yasana a răspuns:

Eu imi doresc note mari ca dupa aia vin si cadourilewinking

| AnonimulxD112 a răspuns:

Poii ar fi o gramada.doar tu trebuie sa stii ce vrei...
POtii sa iti dorestii mulkte dulciurii,haine la moda,banii sa te duci la patinoar, banii sa te ducii sa mergii la multe, o sanie love struck
Si ar fi multee.:*
Mult noroc...:*

| adytza0700 a răspuns:

Eu imi doresc note mari la teze si examene.
FUNDA

| mimiwewem a răspuns:

Păi ți-ai putea alege o carte de limba română.
Dulciuri.
Telefon mobil.
Haine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sanatate pentru tine si pentru cei dragi tie...restul trec. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

GTA IV DVD originaltongue(imi doresc cel mai mult) sau call of duty modern warfare 2 funda?

| girls97 a răspuns:

Buna ti.ai putea dori un telefon nou sau multe dulciuri, haine, sa faci un curs de pictura de ex, sa te lase parintii sa te pensezi daca nu ai facut-o deja saw sa.ti faaci siuvite, sa iti faci o coafura noua ti.ai putea dori niste carti de ex the vampire diaries e prea marfa doar ca eu urmaresc serialul nu am cartile, ti.ai mai putea dorii bani, patine nu stiu sper ca te.am ajutat :* pwpii :X

| DeeDeeRulzz a răspuns:

Un animalut de companie [daca nu ai]

| Deeiuuuuu a răspuns:

Haine is faine