| Orbithh a întrebat:

Ce sa ma fac ieri mi-am pus ochelari(pentru ca am probleme cu ochi) si astazi mi-e frica sa merg la scoala o sa rada copii de minecrying mai ales un copil dobre car imi face mereu porecle...(dobre(marin) e prostu scolii) SCZ DE CATEGORIE

Răspuns Câştigător
| smaty a răspuns:

Nu iti fa griji, nu vor rade decat daca ai niste ochelari ciudati... nu au de ce sa isi bata joc de tine daca ai probleme medicale. si pe marin ala nu il baga in seama, si tu ai spus ca e prost, nu stie ce altceva sa faca. asa ca du-te la scoala, ca nu ti se intampla nimic, am experimentat pe pielea mea, nu esti singura care are ochelari... si daca totusi ti se intampla ceva, spune-i invatatoarei sau dirigintei si nu o sa se mai intample.
scuze pentru repetitii, da’ nu-s la romana

7 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ador, domnisoarele care poarta ochelari, au asa un aer de misterios...
O sa-ti vina greu la inceput, sa te obisnuiesti cu ei, apoi nu vei putea trai fara ei, dar asta e, si nu mai baga toti prostii in seama, pentru ca au mintea odihnita si sunt gata oricand, sa spuna sau sa faca o rautate. O zi buna!

| ღNameღ a răspuns:

Si eu am ochelari de la inceputul anului, si eu credeam la fel dar nimeni nu a ras, au spus:''Daca are nevoie''... fa la fel, si zii lu prostul scolii :cine zice ala e

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

De ce sa-l bagi in seama? Doar e prostul scolii.Trateaza-l cu indiferenta. Daca te enerveaza prea tare (nu cred ca o sa-ti placa)spune-l dirigintelui.

| tacitacitaci a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie teama tie iti place cum arati
Si despre acel dobre si noi avem in clasa unu dobra(nume de fam)
si e foarte nesimtit si crede-ma cel mai bine e sa te duci si sa ii spui verde in fata ca e pros* si daca u vrei lasa-l in pace

| cosmin21 a răspuns:

Nu il baga in seama, important e sa te simti tu bine si sa nu tii cont de parerea altora, e mai importanta sanatatea ta.

| laurash_9338 a răspuns:

Du-te la scoala. Nu-l baga in seama. Cum ai spus si tu e prostul scolii si nu prea cred ca te intereseaza ce zice prostul scolii despre tine? Gandeste-te ca poate daca acum porti ochelari peste cativa ani nu o sa mai ai nevoie de ei.

| Andreiuts_1168 a răspuns:

Iti spun ceva! Tu du-te la scoala cu ochelarii pe care ti i`ai ales tu pentru ca iti plac? (asa-i?) si daca iti zice copilu ala ceva nu il baga in seama! Du-te inainte si fate ca nu il auzi! Asa e cel mai bine! Nu trebuie sa fi suparata ca iti zice cum iti zice! Da`i pace o sa`mi treaca!