Eu stiu depinde ce iti place sa faci : gateste, deseneaza, scrie in jurnal, asculta muzica, danseaza, cheama o prietena, un prieten, fa teste pe net haioase, uita-te la filme amuzante pe net, scrie pe blog ( daca ai ), descopera jocuri noi pe net, ia-t o inghetta , daca la tv nu este cauta pe net emisiunea ta preferata, cauta pe youtube muzici noi puneti-le pe telefeon, mp3... eu stiu daca esti fata fa-ti unghiile ( daca ), daca esti baiat gandeste-te la o noua freza de inceput de an scolar, gandeste-te la orice ( este frumos sa visezi )... fa orice inventie chiar daca nu merge iti ocupi timpul! fundita?
Facebook,TPU,televizor,prieteni,telefon,shopping,desenat,probat haine si facut poze,gata,nu mai stiu,sper,ca, te-am ajutat, funda?,...,.,.,.,...
Uite-te aici http://cutie-rotunda.ro/x/101-lucruri-de-facut-la-plictiseala
:)) serios acum poti sa faci ce iti trece prin cap.cand eram mica toata lumea imi spunea "tine-te de fund si sari"(ps:Sper sa nu ma raportati)nu o sa iti spun sa faci curat sau sa citesti pentru ca nu toata lumea vrea. poti sa desenezi ceva nu stiu, sa canti, sa mananci(ciocolata de preferat:D alunga tristetea)...cum am spus poti sa faci ce vrei:*
sper sa iti gasesti cat mai repede o ocupatie
Pai joaca si u jocuri online cum ar fi joci.ro(remi si altele) sau conquistador funda?
BiaSiAtat întreabă:
Anastasia4u întreabă: