Poti asculta muzica, stai pe net, pe TPU, joaca-te, mai citeste, rasfoieste o revista, vorbeste la telefon cu cea/cel mai bun prieten care sa nu te plictiseasca si mai rau, poti face exercitii(sport), te plimbi, faci poze, iti faci unghiile, mergi la cumparaturi, iesi cu prietenii, uite-te la un film, mergi la plaja daca stai in cta si cel mai important sa te relaxezi.
Practica un Sport pe langa ca faci miscare iti faci si noi prietenii, fa excursii in dealurile din apropierea orasului.
Vezi tu.
Succes
Pai in primul rand ce hobyu-ri ai? In al doilea rand poti face multe decat sa stai degeaba poti sa iesi cu prietenii la o distractie{disco, party si asa mai departe} sau sa calatoresti pe munte sau pe dealuri...sau poti iesi cu familia sau prietenii la un picnic... daca ti-am fost de folos cu ideiile mele pot primi funda?
Nu mai sta atat de mult in casa! Cheama o prietena, iesiti in oras, beti un suc, uitati-va dupa baieti, etc. Crede-ma am avut aceeasi problema ca tine pana cand o fata noua a venit la noi in clasa. Dupa aceea ieseam tot timpul impreuna si am devenit cele mai bune prietene.
De ce nu citesti ceva?
Sau apuca'te si fa curatenie sau gateste
Daca ai un catel, du'te cu el la alergat prin parc.
Daca stai la mare, du'te la plaja, sau la un picnic, la un volei cu prietenii.
Mergi impreuna cu cateva prietene si faceti poze prin oras.
Daca preferi sa stai in casa, uita'te la tutoriale pe net despre machiaj, coafura si incearca'le si tu.
IIIIIIIIIIIII întreabă:
ZoZoHeart întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: