Depinde de întrebare. „Caută pe Google sau pe Wikipedia" mai zic și eu câteodată. Ăsta e un site pentru întrebări fără răspuns exact. Mă enervează teribil ăia care cer nume de capitale, în ce țară e nu știu ce oraș sau când a domnit Ștefan cel Mare. Pentru întrebările de genul ăsta e Google, unde afli răspunsul instantaneu. Mulți preferă să le posteze aici de putori ordinare ce sunt. Pentru ei se pare că e mai logic să aștepte 20 de minute un răspuns(dacă vine) care poate fi incorect decât să afle instant din alte surse.
În ceea ce privește restul întrebărilor, de vină e faptul că site-ul are mai mulți useri. Calitatea scade când vine vorba de cantități mari. Majoritatea oamenilor nu-s tocmai genii.
Ce se intampla? Se intampla ca din exces de zel oamenii sa devina tot mai gelosi, patimasi si neserioasi. Asta denota ca site-ul a luat-o pe aratura datorita lor! Ar trebui sa le multumim pentru faptul ca cersesc mereu funde si ca rad de noi cand avem o problema serioasa! Nu va temeti! Vine si randul vostru!
Nu am raspuns niciodata asa,doar ca la unile intrebari raspunsul chiar se gaseste pe google,adica daca ai o intrebare mi se pare mai logic sa cauti singur pe net raspunsul,iar atunci cand nu gasesti ce cauti, pui intrebarea aici, dar unii nu se obosesc sa faca asta.Cand vedem o intrebare, tot pe google cautam si noi, adica ii facem celui care a intrebat treaba treaba.Deci daca s-a intamplat ceva nu e doar cu cei care raspund, e si cu cei care intreaba.
Davyduchiha2001 întreabă: