Se intampla ca ai avut pur si simplu un vis. nu te ingrijora iti zic din propria experienta am visat de 2 ori acelasi vis tot cu o ruda care moare dar de fapt ea inviata anyway...dont worry
Simplu ruda ta este in mare pericol nu chiar de moarte dar peste 3 zile va pati ceva! imi pare foarte rau daca va fia devarat ce tiaim zis peste 3 zile vreau fundita!
Simplu ruda ta este in mare pericol nu chiar de moarte dar peste 3 zile va pati ceva! imi parre foarte rau daca va fia devarat ce tiaim zis peste 3 zile vreau fundita!
Majoritatea timpului e imaginatia si eu credeam ca tot timpul dar bunicamea a visat ca unchiumeu a facut accident si noaptea aia chiar s-a intamplat accidentul dar asta e legatura mama fiu . eu cred ca visul tau e doar un vis si atat
Inseamna ca persoana respectiva e fericita.nu e ceva rau...asa am auzit :-)
Unele sunt doar cosmaruri, altele sunt mai mult de atat, sunt cazuri foarte rar cand se si adeveresc si cei care viseaza vor sa opreasca moartea rudei... marog degeaba spun eu pentru ca de cele mai multe ori,, nu da masina peste tine '' ci ruda sufera de vreo boala sau ceva,
Elena_Maria_1994 întreabă:
oookrstaooo întreabă:
sMecki1000 întreabă: