| SunShineVlad98 a întrebat:

Ce se intampla daca visezi telefonul dorit?

Răspuns Câştigător
| JustSimple a răspuns:

Ti-l doresti foarte mult si introduci in subconstient aceasta idee, ce se manifesta prin vise. Sper sa-l primesti! Succes!

13 răspunsuri:
| RS4 a răspuns:

Nu se intampla absolut nimic! posibil sa-l ai intr-o zi daca vei avea bani de el! bafta!

| Cornelcmn8 a răspuns:

Mori rolling eyes

| Homye18 a răspuns:

Nimic e doar un vis. Numai crede tot ce visezi. Vorba aia "visele nu sunt interzise dar provoaca dependenta".

Răspuns utilizator avertizat
| Megas a răspuns:

Mda...si eu am visat acum cateva luni ca eram in mana cu un Nokia e90 rolling on the floor mie nu-mi place telefonul ala x-(
dar a doua zi mi-am cumparat Nokia e52...ciudat stiu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai sansa sa il si cumperi.glumesc.nu stiu.

| stefan97nic a răspuns:

Pai subconstientul tau face visele se poate ca sa-ti doresti mult acest telefon si de aceea l-ai visat

| diana_6879 a răspuns:

Visele nu semnifica nimic sunt doar de la sine sau de la cel rau. ai incredere in DUMNEZEU si nu mai crede in vise funda?

| Meli34 a răspuns:

Poate il primesti.winking

| sebywarlord a răspuns:

Nu inseamna absolut nimic, doar ca ti-l doresti foarte mult
EU am avut Xperia X1 l-am luat din Germania cand nu era in ROmania si l-am pierdut dupa 2 saptamani :L(((
Inca visez ca il gasesc si dimineata BOOM nimic laughing)

| stefan573 a răspuns:

Eu am visat ca ma jucat la san andreas si a doua zi mi-l a cumparat tata happy
e p buna era 12 august pe 13 e ziua mea si eu nu i-as spus ca imi doream jocul happy poate vei avea yelefonul never say never happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In vise se reflecta ceea ce tu iti doresti cel mai mult. Deci ca daca vrei acel telefon evident ca il vei visa. Simplubig grin.

| LoVeIsMyAir a răspuns:

Esti prea obsedat de acel telefon!

Întrebări similare