Hei! Banuiesc ca esti un mare fan Naruto la fel ca si mine, asa ca m-am informat
Naruto Shippuden: Road to Ninja este al nouălea film Naruto şi al şasea film Naruto Shippuden care va fi lansat pe 28 iulie 2012, în teatrele japoneze.
Dar in Romania va aparea la anul' :(( uite: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ewFxu5kxUdw. Sper ca te-am ajutat sa ai o zi super :>
Salut. Mersi de informatii. Dupa ce am urmarit trailer-ul am realizat ca toata schimbarea asta ( parintii lui Naruto sunt vii, Sasuke nu a parasit satul) sunt doar efectele planului lui Tobi : Ochiul Lunii, daca nu ma insel, care e doar un genjutsu ce face pe toata lumea sa vada ceea ce vrea( ceea ce i-a lipsit mult), dar aparent Naruto si sakura ies cumva din genjutsu. Daca e un genjutsu inseamna ca parintii lui Naruto sunt morti si totul e ca un vis. Tu ce crezi? Parintii lui Naruto o sa ramana vii sau o sa fie morti asa cum erau inainte?
Cand apare naruto shippude movie 6?
imispui si mie?
Prin aprilie.
Da si eu am auzit ca in 2013 o sa apara naspa! dar versiunea in engleza o sa apara mult mai repede (cred) asa ar fi normal
! Oricum poti afla mai multe detalii despre filmul 6 pe anime kage Daca citesti manga :"Naruto Shippuden : road to ninja".Dar eu nu cred ca e planul ochiul luni, pentru ca daca Naruto traieste nu are Tobi toti Biju necesari pentru a forma Bestia 10 cozi! Ca numa daca formeaza bestia 10 Cozi o sa-si poata pune planul in aplicare! Deci e un mister Filmul 6 inca
!
PS:Si eu sunt mare fan am vazut toate episoadele si din Naruto si toate episoadele aparute din Naruto Shippuden!
A aparut deja filmul 6. cred ca pe animekage. eu l-am vazut, iar parintii lui naruto sunt vii, dar minato nu mai este eroul satului frunza, ci tatal sakurei
Stella17 întreabă:
anonim_4396 întreabă: