Se pot face multe depinde insa de cum vrei sa fii cunoscut. Daca faci fishing sau daca intri intr-o retea privata fara acordul stapinului poti fi dat si in urmarire prin interpol
Mai nimic...trebuie sa pari la Tv...sau poti sa-ti faci un blog dar nu prea tine...
In internet...sau pe internet?
Iti poti face un blog...si daca esti inteligent si gasesti subiecte interesate... poti ajunge cunoscut. Daca nu...nu .Nu toti ne-am nascut sa fim faimosi...nu?
Ai putea foarte simplu sa iti "construiesti" o serie de blog-uri despre o singura chestie care framanta sau intereseaza pe toata lumea. Iar in astea sa zicem 5-6 bloguri vorbesti doar despre acea chestie doar sa ai grija la repetitie deoarece devine plictisitor...anyway in felul asta ai putea sa trimiti link-ul blog-ului tau la prieteni si crede-ma ca daca publicarea va fi buna atunci va fi facuta publica. Eu am facut un blog legat despre seductia de femei-fete pentru toti baieti care habar nu au sa agate sau cucereasca o fata. Iar in mai putin de o saptamana am primit mail-uri de la persoane din toata tara cum ca blogul meu e cel mai tare chestii de genu asta. Asa ca gandes-te bine si succes.
ramonamarynuta întreabă:
Daniela89 întreabă:
anonim_4396 întreabă: