In episoadele cu ei Celina(Selina)are o fetita care a abandonato.acea fetita este chiar Cecilia(Selilia), Micuta blondina.
Pay e siplu... celina are o fetita de 7 ani pe care a abandonato la nastere...problema e ca fetita ei e chiar Sicilia [sisi] :d FUNDA?
Celina are un copil pe care la abandonat cand s-a nascut si a implinit 7 ani acel copil este Sisilia fata pe care a adoptato ambasadorul cand celina a dato UUUU ce coincidenta si acum peste 7 ani afla ca ea este fica ei! Asta este adevarul.
Celia a nascut o fetita pe nume sisi, ea a abandonat-o. eva ( asistenta) a dat-o la thomas (ambasador). cand eva a venit la ambasada i-a spus celinei ca thomas a avut grija de sisi. celina i-a spus lui thomas ca i-au furat fetita si ca acea fetita este singura sesilia. si selina s-a casatorit cu ambasadorul numai pentru a da crestere amandoi copiilor lui. sper ca te-am ajutat...
Celina este mama ciciliei(cici, sisi) iar ea spune ca nu a abandonat-o ci ca i-a fost furata dar ea a abandonat-o pe cici si nu stiu cand dar o sa afle si thoams
Are o fetita de care stie si fratele lui celina iar daca celina ii mai face ceva lui nini o sai spuna frateso lui thomas
Celina e mama lui sisi fata pe care a adoptato thomas iar celina a abandonato la nastere
Selina a nascut o fetita cand era foarte tanara si a abandonato in spital. O asistenta din spital a luat-o si aduso la orfelinat iar de la orfelinat tomas parker a adoptato.Deci fetita selinei pe care a abandonato la nastere e sesilia fiica cea mica a lui tomas parker(ambasadorul).Dar fratele selinei stie tot adevarul si la un momentdat a santajato pe selina cu bani pentru a pastra secretul
Deci...Celina a nascuto pe Sisi( fica pe care Tomas a adoptato)
iar ea a abandonato si la sfarsit Tomas afla iar el se desparte de ea
si se va casatori cu Nini
Si la inceput stiti ca cineva o santajeaza, nu? ii cere bani sau tomi afla ecretu
iar acela este Victor, fratele ei
Nici eu nu am vazut daca afli ce secret are sa imi trimiti si mie un mesaj!
anonim_4396 întreabă: