| BeT a întrebat:

Ce semnificatie are"zodia"pentru. voi? Ce zice-ti, iti poti da seama de caracterul omului dupa zodia in care este nascut?

13 răspunsuri:
| simona_6231 a răspuns:

Sa sti ca eu inainte chiar nu credeam in treaba asta cu zodiacu, dar acum sunt un pic cam obsedata de ellaughing...si da de cele mai multe ori chiar iti poti da seama de caracter... aaa si eu pot sa recunosc un om daca e leu da sau nu, si eu sunt leubig grin

| someone_8322 a răspuns:

Idem simona big grin

| anonzone a răspuns:

Rac=cea mai romantica si sensibila zodie, la fel ca pestii big grin eu sunt rac si se adevereste big grin pentru mine inseamna caracter, ceva ce ne reprezinta, este ceva simbolic big grin acum nu trebuie sa exageram ca "vaaaaaaaaai, el este scorpion iar eu sunt taur, nu ne potrivim deloooooooooooooooooooooc crying) sua chestii din astea ca nu este cazul, este doar ceva simbolic care uneori se adevereste, de exemplu eu big grin

| BeT explică:

Simona, tu esti Leu dar de fapt esti leoaica.este o mare diferenta. EX.-leul este foarte orgolios.in schimb leoaica este de o finete deosebita,:Leul nu isi iubeste puii, in schimb leoaica isi da viata pentru. puii Eii...multe foarte multe sint de zis.eu ti-am spus 1%din 100%

| Razvan a răspuns:

La mine nu prea se potriveste nimic din ce scrie in horoscop.De fapt cred ca zodia mea comploteaza impotriva meathinking
Am simtit asta de mult, dar acum mi-am dat seama cine e tipul ala care ma pune sa fac doi pasi inainte si sapte inapoilaughing
Imi da mari batai de cap nehotararea asta.Mare defect.Printre restul de zecibig grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Pentru mine zodia nu reprezinta nimic sau daca reprezinta, sunt niste aberatii.Eu cred in Dumnezeu nu in planete, stele care ghicesc viitorul.

| BeT explică:

Onutzu, ce zodie esti puisor?

| BeT explică:

@Alan, vorbeam de caracter.nu de credinta!

| simona_6231 a răspuns:

Eee acum nu puteam sa scriu ca sunt leoaicabig grin, si mie chiar mi se potrivesc multe la zodiac... u ce zodie estihappy?

| BeT explică:

Azi sint pestisorul de aur. dar in trecut am fost un Rechin!

| Alisa a răspuns:

Pt unele persoane se potriveste zodiacul.
eu sunt berbec, si intr-adevar multe chestii de acolo sunt adevarate, si imi definesc caracterul.

Acum, nu este valabil pentru toti.

| rapidista a răspuns:

Mie zodia imi vine ca o manusa( sunt berbec), dar asta nu insemna ca cred in horoscop, stele si chestii din astea. Il citesc mai mult pentru amuzament, dar cine stie...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Zodiacul e un reper fals. Te poate insa ajuta sa scurtezi cautarea de explicatii ex: aaa e taur normal ca e incapatanat, normal ca s-au certat doar cum voiai sa se inteleaga capricorn cu varsator, e gemeni pai tu nu stii fata ca astia n-au sentimente?, eu sunt scorpioanca daca te iei de mine iese scandal etc.

Întrebări similare