| BackAgain a întrebat:

Ce sfaturi aveti pentru un drum de 28 de ore cu autocarul? Ce ar trebui sa pun in bagajul de mana? E prima oara cand calatoresc mai mult de 6-8 ore cu autocarul. Apa, servetele umede si uscate, gel dezinfectant, perna, bluza de trening, baterie externa si casti... asta am pana acum in lista. Ce mancare as putea sa iau? Ma gandeam la sandwich cu salam uscat si Belvita, Tuc sau batoane cu cereale simple ca snacks.

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| xerxes1 a răspuns:

Am merscu autocarul din Italia in Romania o singura data.
A fost una dintre cele mai crunte experiente.

| qest11 a răspuns:

Un prim sfat ar fi sa folosesti avionul. In 28 de ore vei bea vreo 3-5 litri de apa. Mancare: ceva pe paine, gen salam sau pateuri, conserve. Ai putea sa-ti ei oua fierte pe care sa le mananci primele, sa nu le tii mai mult de 8-12 ore. Ar trebui sa eviti mancarurile care te pot strica la burta, desi cred ca ai wc in autocar. Poti sa-ti ei si niste biscuiti, nu foarte dulci dar nici sarati, ceva cu tarate de exemplu. Chiar si carne fiata sau prajitia iti poti lua, dar, tot ca ouale, le mananci in primele 12 ore, eventual le ei congelate la tine. Cum spuneai si tu...tot felul de batoane, dar, nu uita ca alea trebuie sa fie intre mese, iar o masa ca la mama acasa trebuie sa o ei la 5-6 ore, masa bogata in proteine. In cele 28 de ore probabil vei mai si dormi, in principiu o sa treaca repede. Practic e o zi, deci 3 mese principale, plus cateva batoane ca desert happy

| BackAgain explică (pentru qest11):

Am fost cu avionul o data si, desi zborul a fost linistit, am fost lata doua zile dupa ce am aterizat. Din 10 zile, 2 am stat in pat cu galeata langa. Concluzie: avionul ramane ultima alternativa. Plus ca singurul zbor care sa nu coste 500 euro doar dus e cu escala de 20h, ceea ce mi se foarte mult.
Vor fi opriri de 30 min dimineata si la pranz, dar plecarea e la 16:30 si pana a doua zi dimineata... m-ar tenta sa iau o cina usoara. Plus a doua zi intre pranz si cina intarziata.
Multumesc pentru sfaturi!