| AdeeXd a întrebat:

Ce simti cand tii in mana gheata si sare? m-am uitat la multe videoclipuri si toti sareau in sus! nu stiu daca de durere( asa presupun)

Răspuns Câştigător
| takukiziku a răspuns:

Eu am incercat pe pielea mea si nu va recomand sa o faceti; la inceput nu doare dar cu cat tineti mai mult pumnul strans doare mai tare, in prima zi cand am facut asta m-a durut doar vreo 10 minute, dar a doua zi... mi-a ramas o dita mai bulina in palma si ustura foarte rau... in acel loc mi s-a ars pielea worried

10 răspunsuri:
| Vl4dootz a răspuns:

Pai de ce nu incerci si ne spui si noua.

| AdeeXd explică (pentru Vl4dootz):

Mi-e frica laughing)

| Vl4dootz a răspuns (pentru AdeeXd):

Oricum ceva rau nu poti patii.

| dianainsta01 a răspuns (pentru Vl4dootz):

Ba da! Iti spun eu, din experienta! Mai bine iti tai venele ca nu e atat de dureros! sad

| dianainsta01 a răspuns:

Eu am incercat si acum am arsuri de gradul 1 si 2 pe mana. L-am tinut cum 2 minute si acum am o cicatrice pe mana. NU VA RECOMAND!

| dianainsta01 a răspuns:

Cum spunea "takukizicu " doare, deoarece, gheata contine si e facuta din apa H2O.iar sarea este o o clorura de natriu ( natriu = sodiu) cand reactioneaza gheata cu sare, gheata se topeste deoarece moleculele de clor din sare, dizolva o parte din apa si degaja hidrogen, hidrogenul reqacyioneaza cu clor si rezulta ACID CLORHIDRIC CARE ARDE! deci sfatul meu NU FA ASA CEVA< mai bine te arzi cu bricheta, rezultatul e acelasi

| Bella99 a răspuns:

In mare parte depinde si cita gheata folosesti pentru o anumita cantitate de sare.....nu e nimic periculos aici. trebuie doar o cantitate de gheata mai mica decit sarea. Eu am facut acest experiment si m-a durut dar a fost suportabil iar apoi peste 4 minute mi-a trecut totul de parca nici nu a fost.Persoanele de mai jos care au ramas cu arsuri..cred ca e din cauza neglijarii cantitatii happy sper ca am ajutat. Funda?

| Nan_David_1996 a răspuns (pentru Bella99):

Doare ca naiba...

| Si_Atat_Alex_1988 a răspuns:

Frate eu acum cateva zile am incercat asta. Chiar nu este tare!
(DELOC)
O sa simti ca te arde mana foarte tare. Asta o sa te doara i jur de vreo 4 minute. dupa o zii iti iese o buba mare in palma. Si asa poti sa te inbolnavesti.

| Samy_Ionut_1995 a răspuns:

Cum spunea "takukizicu " doare, deoarece, gheata contine si e facuta din apa H2O.iar sarea este o o clorura de natriu ( natriu = sodiu) cand reactioneaza gheata cu sare, gheata se topeste deoarece moleculele de clor din sare, dizolva o parte din apa si degaja hidrogen, hidrogenul reqacyioneaza cu clor si rezulta ACID CLORHIDRIC CARE ARDE! deci sfatul meu NU FA ASA CEVA< mai bine te arzi cu bricheta, rezultatul e acelasiwinking