Incearca www.woozworld.com www.stardoll.com www.misbimbo.com www.roiworld.com...
Incearca www.woozworld.com www.stardoll.com www.misbimbo.com www.roiworld.com www.ladypopular.com
Pai It girl se joaca pe facebook. daca te hotarasti sa te joci sa ma bagi la prieteni numele meu este Andreea Irene:d
Poi...StarDoll OurWorld Lady Popular pe care il joc si eu.adica joc toate jocurile astea.si atat
Buna :* am eu un joc foarte frumos : Lady Popular :P o imbraci, indeplinesti un fel de misiuni, iti iei apartament, animalut, poti sa fii chiar si pe un podium :) uite siteul :* http://www.ladypopular.ro/? channel=132&recruit_id=42514
Pai sunt multe cel mai tare ourworld,stardoll,missbimbo,mabimbo,jocuri pentru fete, clopotel etc eu atatea stiu, nume ourworld al meu selena gomez914
Incearca ladypopular.ro. Ai o papusa virtuala, in fiecare zi o hranesti, o speli, o pui sa doarma. Poti sa iti iei iubit, apartament, animal. Pentru inceput vei primi un mesaj de la administrator cu cateva detalii. Daca mai vrei sa stii ceva da-mi un mesaj.
Cezi de girlsense. e un joc in care castigi bani creind haine si sunt multe magazine ale altor jucatori de la care cumperi haine
DessDemona întreabă: