| aaaaaaaaaa14 a întrebat:

Ce Skateboard este mai bun RCO sau FIRST BIKE? Sa aiba axe buna, roti silicon, placa buna si un pret mic

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca e First bike, deoarece am si eu si am avut inainte si RCO, dar s-a stricat in 2 zile si a avut si sora mea Rco si s-a stricat repede, dar in schimb noi avem de 5 ani First bike si acum sunt ca noi.Va pup si vreau sa va spun ca ma grabesc sa ma duc la ore ca invat in clasa a 12-a si daca asi mai avea timp as mai scrie.Va pup!

32 răspunsuri:
| YooAl3x a răspuns:

Ce dracu spuneti voi ma! Am RCO de 1 an dau kickflip ollie peste 4 scari si nu se intampla nimic!

| DavidTheTrueMMAFighter a răspuns:

Nu-ti lua niciunul dintre aceste placi...RCO este P.R.A.F...eu sunt un skateboarder foarte bun si, azi cand am vrut sa incerc placa lui fratele meu, s-a rupt....trick-ul pe care l-am executat a fost FS Shuvit, si cand am cazut, BOOM, skate rupt in doua...despre First bike nu stiu prea multe dar, un prieten de-al meu avea si i s-a rupt repede, din ce a zis el.

Eu iti recomand firma de skateboarding, hanorace, short-uri etc.FireFly...e foarte buna, dar are si pret mediu....am de o saptamana o placa de la ei, de 140 ron, si, pot executa perfect kickflip-ul; 360 flip; hellflip; pop shuvit; FS/BS Shuvit; ollie higher (1 m si putin); old school kickflip-ul (ala de pe placa, adica ala greu) si multe alte trick-uri de,, avansati".....deci, asculta ce-ti zic, FireFly e baza!

N-a, daca ai bani si n-ai ce face cu ei, poti achizitiona un skateboard de la Grizzly, Blind, Darkstar +more.dar, daca vrei o placa de asta, macar sa ai 5 ani de experienta, nu 2 luni big grin... Uita-te pe YouTube la,, Andrew Schrock" sau,, Ride Channel / sectiunea,, Spencer Nuzzi", acesti skateri au skateboard-uri de la Grizzly sau Blind...dar sunt profesionisti in tot cuvantul.

Funda?! Pls.