Slabiciuni - familia mea, obsesii -curatenia si florile din ghivece si din gradina mea.
Slabiciuni : ciocolata, baietii draguti
Obsesii : Sunt obsedata sa de cele mai multe ori imi sta parul aiurea, ptc il am ft moale, hanoracele
Slabiciuni:ciocolata, sa ma atace cineva la care tin(asta urasc cel mai tare si din pacate mi se intampla tot mai des)
Obsesii:poate ca nu imi sta niciodata parul cum imi doresc
Slabiciune? Dulciurile si cuvintele frumoase. Obsesii:urasc tigara si chibritele.
Slăbiciune: familia mea, dar mai ales mama mea.
Obsesie: să o aud zilnic, pentru a fi sigură că nu e iar în spital şi să mă asigur că mai trăieşte.
Slabiciuni- mancarea de la Mc, hainele Kenvelo
obsesii- curatenia, organizarea.
Slabiciunea mea:ochii verzi.(orice baiat cu ochii verzi are o sansa in fata mea...toti fostii mei prieteni au ochii verzi). Nu prea imi explic de ce tocmai chestia asta este slabiciunea mea Obsesie: problema singuratatii.Ma termina psihic si ma indeamna sa fac chestii de-a dreptul idioate...indepartez lumea...etc
Slabiciune pentru ciocolata. Daca e d-aia care-mi place, o mananc in mai putin de 3 minute.
Obsesie pentru sprancene. Ma holbez intotdeauna la sprancenele oamenilor. Si judec oamenii dupa forma sprancenelor. Ma simt ciudat cand o fac, dar nu ma pot abtine.
Slabiciuni:cuvintele dulci...
Obsesii: curatenia...si pc'ul.
Sunt km dependenta de el.
Mai sa stii ca in momentul de fata mi-a aparut obsesia...sa pun mana pe tine... poate si pe undeva mai anume
! daca chiar vrei sa afli mai da un semn ceva si o sa-ti zic:*
Slabiciuni nu stiu... Obsesii sa fie ordine in casa si pe langa asta cam in fiecare saptamana am cate una noua.
Mai nou imi vine sa le rad smecheriile din cap la majoritatea care pasesc cam incordati si se cred prea mari incat sa nu-mi lase si mie putin loc de trecere si trebuie sa se loveasca de mine sau sa se uite urat la mine sau... in 90 aveam 5 smecheri in tot orashul, acum majoritatea-s smecheri.
anonim_4396 întreabă: