Fa-ti niste floricele pune o comedie faina... sau iesi pe undeva. Pentru mine functioneaza mereu
Citeste, uite iti recomand o carte foarte frumoasa, adica toate cartile de la editura Koktail sunt minunate! Incearca ''Pe urmele lui Alice'', ''Am scapat de griji'' sau ''Amanda se marita''
Succes, Te pup
Hey, Buna :* eu ascult muzica, citesc, ma uit la vreun film sau sunt la vanatoare de fundite incearca si u...
Eu ies la o mica plimbare, iau putin aer si imi vin idei cu ce as putea face cand ajung inapoi casa...
Un adolescent de pe TPU a prezentat recent mai multe obiecte de Origami executate de el insusi. Exista site-uri care te invata cum sa confectionezi diferite lucruri dragute.Inscrie-te intr-un ONG sau la un curs.
Sa vb cu prieten pe mes sau ma joc pe net jocuri gratis sau vb la tel sau citesc o carte
O carte interesanta, iesiri cu prietenii, un joc, poti sa incepi sa practici un sport[inot, etc]. Sunt multe lucruri anti-plictiseala. Mult succes!
Daca e doar o stare nu scapi usor...insa daca nu ai ce face butoneaza telecomanda tv'ului, iesi la o plimbare cu prietenii...eu m-am plictisit de viata.pentru. asta exista solutii>
Intri pe site-uri cu jocuri uite iti recomand eu unul y8.com sau poti iesi cu prietenii, poti chema o prietena sa mai discutati, poti citi reviste sau orice iti face tie placere, poti vedea o comedie etc.Sunt ff multe lucruri
alisha19 întreabă: