Gigel a iesit afara sa vada ce se intampla si a vazut doi oameni care fugeau cu doua gaini in brate
Nu stia ce sa se mai faca. era si fara vaci, si fara oi, si cu un ochi scos. atunci el a chemat-o pe zana ochiuta si...
p.s: zana ochiuta = zana maseluta pentru ochi. ))
Dar intr-o zi acel om a gasit o comoara...si oodata u comoara a dezlantuit invazia daedra pe pamant.Asa ca acel om a inceput sa caute dupa piatra care va aduce din nou pace ape pamant dar erea pazita de IonPulancur, atunci Gigel din plai...
Atunci a inceput sa planga, numai cu un ochi. Maria, fiind mama ranitilor se pune in bratele lui si il intreaba: Iubitule, vrei sa te culci cu mine?
Dar au aflat ca la las vegas erau cazinouri nu in los angeles asa ca au mers acolo si siau pariat toti banii dar.,
Doar ca in acea seara s-a trezit cu politia la poarta si i-ai spus ca are de platii o amenda in jur de 5000000000 de euro. Dupa ce a plecat s-a spanzurat
SFARSIT...
Se arunca pe ea si o f*tu bine, ionicai ii placu atat de mult incat ii facu lui gigel si oral, dupa ce terminara...
Dar intr-o zi capra Aglae a murit si nu stia pe cine sa dea vina si a dat vina pe briliant pentru ca nu ii placeau animalele. s-a certat cu el si intr-o zi...
Dar... Pana in Los Angeles era un drum foarte lung si nu avea bani de clasa1 asa ca s-a gandit el mai bine si...
Si-a amintit! el ramase fara un ochi din cauza ca era un om rau si lacom, si vroia sasi indrepte greseala asa ca s-a dus urgent la zana ochiuta sa ii anuleze toate dorintele...
Si-au dat seama ca nu e bun la pat dupa semnul din pantaloni.
Si asa omul s-a sinucis.
-alta poveste-
Era odata o femeie care...
-continuati voi-
In timpul zborului cu avionul, blonda deschide usa si se arunca din avion, spunand: Daca nu mi-ai pus-o uite ce se intampla.
Iar el: Da-te dreac* de ordina**. Daca vroiai tu mi-o luai in bot de mult! Stai si cazi acum nu? Stai ca vin dupa tine!
Asa ca omu' sarise si el...
Pe langa el mai traiau si fratii lui Gigi Soseta, Ceaun Blindat si Titi Briliantu'. Cu totii locuiau intr-o casa de chirpici. (mai departe voi)
El a strigat atunci : Blindatule vezi ca fuge Moromete cu gainile noastre! Insa...
( unde este continuarea? daca nu mai vrea nimeni altul sa participe, continuati tot voi prin rotatie )
(Buey fratilor ce ati facut mha? Ce e cun invalmaseala asta de intamplari am vrut sa iasa o poveste frumoasa cu fir narativ, ce-i asta? Nu spun ca nu aveti idei, unele sunt chiar haioase, altele stupide, fara legatura! Cele mai bune comentarii vor fi selectate si vor face parte din povestea propriu-zisa. Multumesc pentru idei si va rog sa continuati. Pana acum am ras de m-am prapadit Tineti-o tot asa )
Era un om modest. El stia ca nu e frumos sa refuzi un cadou, asa ca a acceptat intr-un final. Dar...
(Stop: Opriti-va! O sa va anunt cand termin cele doua povesti si o sa postez cele doua exemplare la categoria Trivia/Amuzante. Salutari si multumesc mult pentru cooperare )
Castravetele era magic si a inceput sa vorbeasca, zicandu-i daca esti om bun iti voi indeplini 3 dorinte dar ce iti vei dori vecinul tau va avaea dublu, zice un castel apare deindata un castel mare cand ese la balcon vede 2 castele mai mari si mai frumoase la vecin, a 2 dorinta vreau 2 saci de bani, dorinta i sa indeplini cand se uita la vecin in gradina 4 saci mari de bani, a 3 dorinta zice SCOATEMI UN OCHI.
Si in drum spre cazinouri acesta gasise lampa magica cu un duh magic si iar ii ceru sai indeplineasca 3 dorinte, 1 sasi recapete vederea 2 o masina beton 3 un custum fermecat ca a lui Gechi Cean care pleaca la o nunta, si cand a ajuns sa dea darul a zis eu dau 1000 de euro si o oaie, toti intrebau da unde-i oaia, si el se uita la sotia sa si ii spune scoalate fa sa te vada lumea...