A incercat sa il infrunte.dupa ce l-a doborat,mamutul s-a transformat intr-o fata superba care era casatorita si care nu era interesata deoarece
A incercat sa il infrunte. dupa ce l-a doborat, mamutul s-a transformat intr-o fata superba care era casatorita si care nu era interesata deoarece
Insa omul nostru pierdu aproape toti bani si cu bani ramasi isi luase un pistol si se inpuscase in cap...
Cand ajunse acolo. Britney Spears il astepta cu MONA si F.O.C.A. Zicandu-i mai iobagiule hai sa ne distram...
Era singur si trist nimeni nu vorbea cu el pentru ca il considerau ciudat doar dupa felul sau de a se imbraca ( asa sunt eu). Era destul de trist pentru ca nu avea cu cine sa vorbeasca. Tinea legatura numai cu cei din alte tari sau din alte orase insa nu avea pe nimeni langa el atunci cand avea nevoie. Numele sau era Bogdan.(continuati voi va rooooog dar dati-mi si mie sa vad cum iese va roooog )
Numelensau era Bogdan. Dar intr-o zi a gasit un tip misto care l-a imprietenit cu toti si a inceput sa se imbrace tare intr-o zi da de o fata cu care se imprieteneste, se baga cu ea si dupa...
[continuatiu voi]
Gifel castiga bani la jocuri de noroc, cat nu aveau toate neamurile lui la un loc.
El se indragosti de o blonda tunata, ea il vraji din doua vorbe si l-a convins sa o duca in vacanta la Majorca...
Insa blindatu si-a luat parul si cainele cel nou si a inceput sa urle hoti hoti ne fura gainile noastre iar gigel...
Si gigel mare barosan fara cei doi ochii
Se ruga la zana maseluta sa ii dea inapoi ochii, si ca drept rasplata sa ii ia inapoi toate dorintele si bani lui Zana maseluta ii indeplini dorinta Dar gigel ramane pe ganduri se indragostise de o fata Bruneta care nu era...
Si s-a gandit sa-l terorizeze tragandu-l in fiecare seara de chiloti si bagandu-i pasta de dinti in nas.Iar el a facut urticarie...[continuati]
Ia zis : ingatu matii de nazist fascistu drakului buu samantarule... la care hitlea auzind acestea a iesit din pirou cu un AWP si stalinsitrase a supra lui la car omul ii raspunse lui Hitler:...(continuati)
Dar daca nu castigam? atunci ma duc sa mai caut un castravete. intre timp vecinul lui a gasit un castravete magic si a facut acelasi lucru ca primul. iar vecinul si-a dorit...
Scotea masale si dinti la oameni pentru a face bani si a se duce la regina ochiutza pentru ai da ochii inapoiii!
Acolo a vazut o gagica tare de tot.
-Cum te numesti papusa? spuse Gigel
-Ionica, spuse fata mestecand guma si facand balonase.Da' mi se spune Pisicutza Zapacita.
-E-esti buuuna de tot, zice Gigel salivand.
-Da.dar tu puti.
Atunci Gigel...
Vazand una ca asta se gandise sa prinda hotu dar stiind ca oricum nu il poate prinde a zis mai bine se face de ras politia decat eu.
Si in vacanta din L.A nu a reusit sa-i dubleze, dimpotriva i-a pierdut pe toti si a ramas din nou fara nimic. Dar intr-o noapte a visat...
Vrei tu sa te duci la vecinu, sa vezi cati ochi are.pssst.ai grija sa nu te sperii...sa vii la mine saimi spui catia are, sa faci un plan sa-i demolam castelele si sa-i furam banii fara sa afle politia, sa te gandesti tu bine si sa faci multe schite ca in filme, spoi cand esti obosita varza pti sa vii la *****! daca nu mi-o mieri chefu.
Si atunci zana ochiuta vazandu-l pe omu nostru s-a indurat de el.si ia oferit o slujba la catsel pe post de covor.
Si iaca sa omu nostru se vedea pe el cel din trecut... fara ochii.si s-a tot gandit el la treaba asta...cum de ramasese el fara ohci? de unde incepuse totul?