E prea tare povestea ta. Pe vremea bunicilor erau multe legende si oamenii credeau ca la eclipsa luna e mancata de varcolaci. Au trecut vremurile alea, acum stim ca serpii nu urla si ca eclipsele sunt fenomene naturale. Nu zic ca legendele nu sunt frumoase, eu citesc cu placere multe basme, dar sa nu le transformam in realitatea unui prieten care a auzit de la un prieten care a citit ca...
Am vazut un caine la mine in casa in anul 2006 in timp ce faceam poze din camera mea inspre hol, dar tin sa precizez ca nu am avut niciodata un caine!
Am auzit ca daca te musca un caine si nu este vaccinat, trebuie sa-ti faci antirabic in abdomen ca altfel poti sa mori Eu am un motan ciudat. Tot il bate pe cainele meu si nu stiu ce sa-i mai fac. Am incercat cu socuri electrice, bataie cu cureaua de la ceas, fara calculator o saptamana si fara telefon 2 saptamani, dar tot nu ma asculta
Flower este ridicola intrebarea? Exista persoane care traiesc in alte medii la tara in orase mici ei in vacante merg prin pestei pe dealuri prin diverse locuri, copii vad multe si stiu multe, eu de exemplu stiu de la o batrana care traia in rusia veche intr-un sat departe de lume, inainte de cel de-al doilea rabzoi mondial : in fiecare zi se auzeau zgomote si urlete si un fel de suierat intr-o padure din apropiere, aflati ca au trebuit sa fie 10 puscasi ca sa omoare dihania, era un gen de sarpe gigant da rnu chiar sarpe din cate spunea femeia, oricum interesant, unde a stat ala pana atunci? intr-o pestera sub pamant, este credibila povestea o cunosteam foarte bine pe batrana si stiam ca nu este capabila sa minta, a vazut personal cand era copil.
Http://lumea-animalutelor.forumcreativ.ro/alte-informatii-f2/
am gasit aici niste chesti care m-au lasat (o. O), un filmulet cu ceva care parea a fi yeti, o sirena adevarata descoperita si despre extraterestrul ala ciudat. or fi adevarate? :-S
madalynaaa întreabă: