Visele noptii simbolizeaza singularitatea, dar si initiativa, noi orizonturi. Eu am 12 ani şi chiar alaltăieri am visat că o prietenă de`a mea m`a făcut să mă simt un gunoi şi a doua zi... chiar s`a întâmplat! Oricum, pot prezice foarte multe chestii şi asta mă sperie, uneori. Ştiu mereu cine e la telefon şi vara trecută, când eram în vacanţă la Feteşti am plecat cu mătuşa şi verişoara mea la un spectacol. Nu întâmplător, acolo era şi prietenul verişoarei aşa că ea s`a dus să`i zică ceva, ne-a zis unde se duce şi ne-a lăsat singure. Deodată, eu m`am ridicat şi am început să merg, mersul transformându`se în alergat. Mătuşa mă striga, dar eu nu mă puteam opri, ceva îmi spunea că se întâmplase ceva rău. Când am ajuns în parc ( acolo era verişoara mea ), mătuşa mea a rămas stană de piatră şi... eu şi mai şi, când am văzut ambulanţa pe marginea drumului. Eu am zis " Aoleo, cine ştie cine s`a îmbolnăvit, sper să se insanatoasească! " Şi, deodată, mi-am dat seama că înăuntru era verişoara mea, leşinase. Am mai prezis de multe ori, e foarte ciudat!
Visele sunt activitati ale creierului.Intamplarile sunt din viata si trairile tale numai ca subconstientul le schimba si le face ca si noi. Mi s-a intamplat sa am acelasi vis de mai multe ori.Totusi nu cred in interpretarile viselor.Cred in Dumnezeu.
In general visez oamenii, nu peisaje sau intamplari. Dar mi s-a intamplat o data sa visez o fata si a doua zi sa o vad trecand pe langa mine, in contextul in care n-o vazusem inainte niciodata. A fost un soc total. M-am asezat pe banca si am inceput sa imi pun intrebari dar era evident ca nu visam cu ochii deschisi.Mai ales ca o visasem moarta pe respectiva fataInca ma mai gandesc la asta din cand in cand, si sincer nu mai vreau surprize de genul
Visele sunt manifestari ale subconstientului. Ele reprezinta in general o teama sau o dorinta. Poti cauta pe net interpretari ale viselor.
anonim_4396 întreabă: