Buna
Mie imi place foarte mult sa cant dar uneori, deh, de placere, nu ma abtin sa dansez pe melodia mea favorita
Si nu cred ca singurul talent este dansul. Cu totii suntem speciali in mai multe feluri >
Stai ca n-am priceput, ce talent avem sau ce stim sa facem? SUnt 2 lucruri diferite.
Eu zic ca desenul, da`acum nu stiu Imi place si sa fac bratari d`alea din ate dar nu cred ca le pot considera un talent.:S
Stiu sa desenez si sa scriu versuri.Si daca as lucra putin si la voce, ar fi al 3 lea "talent" Cam atat.
Dansez super bine:uite trupa din care fac parte:
http://www.youtube.com/watch?v=e7LlnN2-_pA
ma pricep la mate.si la desen iarasi foarte bine
p.s:in filmul acela eu sunt cea ridicata in aer la 4:55
Nu eu am pus intrebarea...a fost varmea care ma enerveaza ca ea nu are cont pe TPU si cand vine la mine intra aici.i-am spus sa nu puna nicio intrebare si sa raspunda doar daca o las eu si ii verific raspunsul dar...mai stiu sa desenez sa cant sa compun(orice)si sa dansez.
SI eu la fel:stiu sa dansez si sa desenez portrete! Am fost la o tabara si imi ies super.
Mai stiu si sa cant dar nu ajung foarte sus!
Desenez. fac desene in creion, dar si graffiti (nume sau cuvinte) mi se spune ca sunt bun. nici la basket nu prea ma incurc
Buna.
Eu stiu sa desenez si sa cant... si imi place si sa dansez este foarte frumos si relaxant parerea mea.
Sper sa iti placa raspunsul si sa-mi dai Fundita ca am putine...
Pa, pa...
GoAndFuckYourselfWithAKnife întreabă: