Cea mai mare parte din timpul meu liber, mi-o petrec citind. De cativa ani, imi doresc, sper si visez sa ajung o mare scriitoare.
Alte hobby-uri... Imi place sa inot, dar nu mai practic atat de multe cursuri, ca acum vreo 2 ani.
Si da, ceea ce faci acum, este construirea viitorului. Prezentul depinde de viitor, asa ca nu-l irosii.
Bafta.
Si eu imi doresc sa ajung o scriitoare, dar nu numai de asta te-am votat...ci si pentru felul in care vezi lucrurile si visezi. Sigur vei ajunge ceva, poate lucram amandoua Iubim cititul, nu?
Multumesc pentru apreciere.
Da bineinteles ca poti sa te folosesti de ceea ce sti sa faci mai bine in viitor. Si cu cat sti sa faci mai multe lucruri (bine) cu atat ai mai multe variante in viitor. Nu obisnuiesc sa-mi enumar hobby-urile insa pot sa spun cateva dintre ele cum ar fi baschetul, chitara, sahul etc.
Mie imi place sportul in general.Eu pot sa devin un comentator sportiv daca voi avea si oleaca de noroc.Degeaba ai hobby-uri daca nu te folosesti de ele.Ele intotdeauna sunt scaparea de plictiseala