Am vizitat relativ multe tari din Europa, dar nu stiu daca as putea trai in vreuna cu placere. Unele erau foarte curate si civilizate (ca de exemplu Finlanda, Olanda), dar in acelasi timp reci si impersonale. Altele erau absolut superbe si aveau si oameni calzi, placuti (Grecia, Italia). Altele erau sarace si salbatice (Albania).
Cred ca as vrea sa vizitez si eu SUA, stiind ca acolo nu umbla cainii cu colaci in coada, dar fiindca cred ca este o altfel de lume, cu frumusetile si urateniile ei si a o vizita iti largeste orizontul de intelegere. Daca ar fi sa ma mut undeva, mi-ar placea sa ma mut in Creta, e o insula care mi-a placut mult, prin pacea pe care mi-o da de cate ori sunt acolo.
Daca ar conta numarul de personalitati (desi el nu conteaza), cred ca cel mai interesant ar fi sa locuiesc in Rusia, tara care ne da tuturor cei mai fantastici scriitori, o adevarata bogatie pentru sufletul fiecarui om.
Pana acum am vizitat Italia, Grecia, Ungaria, Bulgaria, Olanda, Belgia. Am locuit in Grecia 5 ani de zile si aproape 3 sunt in Germania, o tara unde nici nu ma pot acomoda. La anul, ne reintoarcem in Grecia definitiv.
Mi-as dori sa vad Franta, Spania si America - Las Vegas si Los Angeles, Canada sau de ce nu cat si Ierusalimul as vrea sa ajung.
As vizita toata lumea dar nu am banii din pacate, ai impresia ca in USA ajungi bogat? peste tot muncesti nu e vorba ca stai in Romania, aveti o tara minunata, bogata in resurce, nu e o tara saraca, ce nu va oferit natura? este nevoie de un lider de origini germane si un guvern de origini germane in fapt e nevoie ca tot bundestagul sa se mute in Romania si vei vedea ca se poate
http://stirileprotv.ro/......legal.html
Japonia e pe lista.
Europa am vazut-o in mare, SUA am vazut-o si pe aia.
Cand ai sa ajungi in LA nu ai sa stii cum sa fugi de acolo. E un oras jegos, plin de persoane suspecte, boschetari, drogati, mexicani. Au fost multe momente cand imi era frica si in masina iar in zona celor bogati nu ai nimic de facut decat sa casti gura.
SUA nu mai e mult taramul fagaduintei si tara tuturor posibilitatilor
Pai uite joaca acum ca s-a deschis jocu ala cu emigrarea, daca iti place in america. Dara america nu-i pentru oricine, sau mai bine spus nu-i pentru oameni puturosi sau mafioti.Aici muncesti ai, nu ajungi homless nu-ti da nimeni nimic moca. Dara de munca ai nu-i problema.Si ai dreptate poti ajunge orice daca esti capabil. Iara cei de 18 ani deja is independenti nu-i tine parintii ca in RO ca nu au unde lucra.Eu mia dori sa vizitez america, desi sunt aici n-am vizitat tot e alt sistem, alta lume.Sa nu crezi ca america este ceva can basme, sau sa spui wow.Are si ce arata dara de fapt oamenii vor aici pentru sistem, pentru ca vor sa traiasca, vor sa simta ca traiesc, pentru aia vor oamenii aici.Asa degeaba iti spune unu altul cum e, trebuie sa traiesti aici sa vezi, sa simti.Eu sincer aici simt ca traiesc, ceea ce nu am simtiti nicaeri in RO sau UE.
De ce? Voi nu apreciati nimic, america a fost o tara facuta din proscrisi Angliei... eu nu consider nimic factastic decat la Peru acolo
Am fost in America,in vizita. Am vizitat multe state inclusiv Los Angeles-ul pe care tocmai l-ai mentionat. In primul rand tin sa iti spun ca ar trebui sa mergi la Dedeman sa cumperi un cui,il bati in perete si pune-ti pofta in acel cui. Ca sa traiesti in Los Angeles trebuie sa ai un venit mare. In Los Angeles cam totul este scump. Chiriile sunt mari,preturile la vanzare la fel. Hotel abia daca iti permiti. Imbracaminte? Este un lux. Los Angeles-ul este pentru oamenii cu bani.
Pana si San Francisco si provinciile SF-ului sunt costisitoare. Am cunostinte in California. In Sausalito,daca ai auzit. Daca nu,cauta pe Google. Dar cunostintele mele ca sa traiasca intr-o ditamai casa intr-un cartier rezidential din Sausalito, isi au propria afacere. Doar cu bani multi traiesti in orasele mari si frumoase din California.
Si cum zici tu ca Romania "tara saracacioasa ". Pe bune? Crezi ca daca mergi in America ajungi direct bogat si celebru precum Donald Trump? Nu ai tu idee cati romani am vazut eu in state traind mai rau decat in Romania. Stabiliti acolo, nu turisti. Si bineinteles, mi-au recunoscut in fata ca s-ar intoarce acasa in Romania, dar nu vin de rusine. Decat sa pleci in state si sa te faci de ras, mai bine stai acasa.
Esti prost nenica. Si felul in care scrii spune multe despre persoana ta. Nu ma mira faptul ca apari ca "utilizator avertizat... " Este ca un fel de atentionare a editorului prin care ne arata ca userul relian e prost de bubuie. Si da, am fost in America. Iar tu decat sa iti dai cu parerea despre ceva ce nici macar nu cunosti, atunci stai in banca ta. Nu numai ca vorbesti ca sa te afli in treaba. Dar te faci de ras. Mentalitatea ta, felul tau de gandire, exprimarea ne arata multe despre tine. IQ-ul tau din pacate s-a blocat la 60. Esti irecuperabil. Nu discut cu oameni aflati in suferinta.
Saracul de tine. Se vede ca esti irecuperabil mentalitate de om frustrat,barbat necasatorit,fara familie si copii,nebagat de femei in seama,cred ca traisti numai din fantezii ( erotice ),esti absurd,generalizezi... In cateva cuvinte : esti o varza made in China. Mai iesi in societate,mai ia legatura cu societatea nu mai fa atat pe Gigi Durul pe internet. Ca interesant nu pari deloc. Auzi cica " se vede de pe Marte". Dar esti cumva plecat pe Marte sau generatia ta se trage de pe acolo? Mai du-te pe la scoala, invata sa scrii apoi sa ma iei pe mine cu Geografie. Uita-te la tine, se scrie "de pe " nu 'dupa planeta". America se scrie cu "A" mare ca este continent. Iar tu locuiesti in America pe Google Maps. Cred ca nu stii unde este America pe harta si ma iei pe mine cu America ta. Sau ai mers la adunat de ciuperci ca se mai cauta Pana una-alta, tu nu ai sa vizitezi ce am vizitat eu in SUA. 33 state + DC. Turul USA, nu ca tine. Munca la matura. esti jalnic.
Esti praf ca de altfel cum e si tara aia in care locuiesti.Nu trebuie sa ne mire de ce tara aia e asa cum e, avand oameni genul tau. Iara referotor la cum scriu e treaba mea, nu-s aici sa intocmesc acte. Apoi la ce ai spus utilizator avertizat, tu stii cum functioneaza sitele asta? Daca ai fi stiut ai fi tacut.Sitele asta functioneaza exact cum functioneaza si tara, altfel n-are cum.De ex daca cineva X face un comentariu la o intrebare in limita bunului simt, fara sa injure sa jigneasca etc, si vina 3-4 persoane ca tine,si uite asa le casuna ei sal reclame, deci il reclama pentru ca nu le place raspunsu, pentru ca atat poti tu gandi, atat va duce mintea aia, mai mult nu puteti, deci revin daca esti reclamat aici de 3-4 persoane, indiferent pe ce motiv persoana este avertizata, suspenadata.Sitele asta nu-i administarat de oameni care gandesc matur, este administrat de "oameni "exact cum esti tu, deci nei poti cere unui incuit, unui om al pesterii, unui om care traieste in RO? Cum e tara asa is si oamenii, pentru ca tara este oglinda celor care locuiesc in ea.Esti un mucea, nu-i absolut nimic de capu tau, dai doara din gura pe net, vrei sa arati ca existi si tu pe undeva, vrei sa fii bagat in seama cumva.Eu nu o fac pe duru, nu-s curios ce crede unu altul, ca nu am nimic de castigat daca mint sau spun povesti.Eu is pe aici sa mai citesc una alta, cateodata ceara mai retin chestii, unele care is ok, iar daca stiu ceva sigur spun.De invatat geografie ar cam fi cazul sa pui mana pe o carte ceva ca sincer esti praf, cel putin la capitolu geografie.In rest de gandit nici nu se mai pune problema, tu nu ai cu ce gandi, asta se vede nici nu mai era nevoie sa amintesc.Referitor la iesitu in societate afla ca is satul, ies toata ziua, cred ca as avea nevoie sa merg undeva undei mai liniste , locuiesc intr-o zona cu zeci de milioane de oameni. Daca tu ai vizita 33 de state eu is popa, spui ai facut turu usei asta te cred ai intra siai iesit pe USA de cateva ori si ala e turu.Ma mucea sa vii sa spui ca LA este stat te rad si curcile ma prapaditule.Du-te si nu mai fa de **** la gura pe aici.Bine ca oricum si sitele asta tot de **** e, ca de era altfel nu mai era administrat de "inteligenti'dealde tine.Ok cred ca e de ajuns, mi-am petrecut prea mult timp cu tine, asa ca nu te mai chinui sa scrii ceva ca nu prea mai sunt curios, Daca macar aveai bunu simt sa vii sa spu da frate am gresit, ai dreptate bla bla atunci se mai putea disuta.Esti nul.
Pai in tocmai: "În America își au locul cele mai mari personalități artistice, cei mai talentați artiști și actori". Tu, cu ce scop pe acolo?
Uau, fantastic.
Și cum ajungi acolo, Trump îți și da 2mld dolari. Îți ia și vila și mașină...
Și seara e peste tot mă numai luminițe și oameni cu bani și femei care vor bărbați săraci sau bărbați care iau femei de pe stradă ca să-i/să le facă miliardari/e...
Noapte buna. Ma duc sa visez ce am scris.
Tara noastră nu este saraca. Noi nu știm sa o ridicam la valoarea pe care o are. Sunt multe tari mult mai sărace ca Romania.
Dacă am face ceva în privința asta, sigur nu ar mai fi așa cum o văd majoritatea, adică saraca și bună de nimic. E ușor sa ai așteptări dar sa nu faci nimic în privința asta.
Revenind la întrebarea ta, am fost vara asta în Grecia și mi-a placut. Vreau sa ajung și în Turcia, Germania și Spania. In copilarie îmi doream sa ajung în Florida (nu știu de ce). Poate ajung pana la urma și acolo
S.U.A.; Franta; E.A.U (Emiratele Arabe Unite); Australia; Spania; Italia; Japonia; Canada; Brazilia;
anonim_4396 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: