E superb Mexicul, am ajuns si eu acolo de atatea ori si mereu mi-a facut placere, chiar daca a fost in vacanta sau am muncit In schimb ca sa te bucuri de toate frumusetile de acolo trebuie sa ai un buzunar foarte plin...
Anul asta merg prin Asia, in special vreau sa petrec cateva zile in India si Thailanda(poate am timp si de vacanta)
Ajung si in Australia unde visam de mic copil, sa ma plimb cu cangurii sa vad jungla... WOW! abia astept.
Franta, turnul Eiffel si Germania.Aceste 2 le vad ca tari superbe si ca un izvor de frumuseti.
Am vizitat foarte multe tari, Germania, Ungaria, Italia, Austria dar mai frumos ca in Romania nu pot sa spun ca am vazut.Este adevarat, noi romanii avem problemele noastre nu stim sa castigam din turism dar nu avem nici sosele, observati ce se intampla la sfarsit de saptamana pe drumul ca face legatura intre Bucuresti si Valea Prahovei.
Norvegia.Visul vietii mele
E speciala, e frumoasa, e nordica, are cele mai frumoase fiorduri din lume, are una dintre cele mai intresante limbi din lume, si bineinteles acolo locuieste fumuselul Alexander castigatorul Eurovisionului
Oriunde numai sa scap o perioada de timp de Romania. De preferat; Franta, Grecia, Anglia, SUA(desigur)...
Franta, pentru ca imi place rafinamentul si delicatetea lor, plus limba franceza.
Grecia, pentru istoria ei.
Egipt, imi place perioada antica.
Mexic, Japonia, India, Israel, Iran, Irlanda ( si cam toate astea care incep cu I ), Austria, Ungaaaaria si ar mai fi.
India, deoarece iubesc cultura lor, filmele, actorii si mai ales muzica. tot ce are legatura cu aceasta tara. si nu in ultimul rand sunt niste oameni care stiu intr-adevar sa iubeasca.
Salut!
Japonia.Este tara mea favorita cu o cultura pe care cu greu o pot intelege alte popoare.Chiar am inceput sa invat limba japoneza.
Sayonara si ganbatte kudasai!
As vrea Germania, mai exact Berlinul pentru. ca am invatat multe la scoala despre Germania si chiar mi s-a parut interesanta. De asemenea as mai vrea in Elvetia pentru ca e o tara mai mica decat Romania dar este mult mai curata din punct de vedere ecologic. As vrea sa cunosc niste oameni care isi respecta tara, nu ca romanii... ...si as mai vrea Elvetia sa schiez in Alpi
America nu stiu dc dar de mic mi-am dorit sa ajun intr-o zi acolo
cred ca o sa ajung pana la vara ca tocmai mi-am reparat bicicleta.
Mi-ar placea sa vizitez Germania si Grecia. Sunt un mare fan al fotbalului si vreau sa am cate un fular/steag/orice cu fiecare echipa dintr-o anumita tara, iar Bundesliga si Liga sin Grecia imi plac cel mai mult.
Ok, mi-ar placea sa vizitez orice tara.
Japonia! Pur si simplu ador tara asta, cu tot ci inseamna ea(traditii, cultura, istorie)
Egiptul, deoarece consider ca este o tara de neegalat, o tara plina de istorie... pur si simplu superba