Iti recomand Ungaria. Noi am fost numai in Budapesta, dar am inteles ca sunt si alte zone frumoase. Ne-am facut traseul dupa recomandariel de aici: http://www.tripper.ro/....../index.php
am printat paginile si le-am luat cu noi. Ne-a ajutat foarte mult
Vacanta placuta!
Intentionez si sper sa reusesc sa merg intr-o excursie in Grecia si macar o saptamana la Mangalia in perioada festivalului Callatis.
Anul acesta doresc sa vizitez Spania, am un prieten la Madrid care de foarte mult timp ne asteapta sa-l vizitam.
As dori sa vizitez Grecia si Olanda. Dar deocamdata am decis sa raman in tara mea, tara cu peisaje mirobolante, dar nepretuite. Doresc sa cunosc mai bine valorile tarii in care vietuiesc si pe urma sa plec pe alte taramuri.
Era stabilit ca plec in Spania insa e posibil sa se amane si sa merg la mare in aici in Romania
Mi-ar fi placut sa merg in Viena, Roma, Egipt, Grecia pe acolo, dar daca n`am bani
Criza asta
Eu asi dori sa merg in Australia. E o natura asa frumoasa. Salbatic . sau Grecia.
Vacanta de vara mi-o petrec afara, toata ziua, si la mare
In Egipt! Imi doresc sa vizitez piramidele din Valea Regilor si sa calatoresc cu camile, dar daca nu se poate acolo cred ca in Grecia!
In nici o tara, deoarece mie mi se pare aiurea sa vitez alte tari cand eu nu mi-am vizitat propria tara.Sunt o groaza de locuri foarte frumoase pe care inca nu am ajuns sa le vad.
anonim_4396 întreabă:
Yurisa întreabă: