Da in primul rand este vorba de telefoane touch screen nu screem asa ca sfatul meu cand vei sti sa scrii corect atunci ia-ti si telefon pana atunci numai bine
Eu am un LG Gt505... m-a costat vreo 5 milionae si pot spune ca sunt foarte multumita de el... dar tu poti profita de ofertele de la telefoniile mobile
Pai eu am un LG gt 505 si am dat in jur de 8 mil jumatate si pot spune ca sunt multumit de el...singura problema ar fi sunetul care nu se adude tocmai tare dar in rest e ok.
@mistikk in primul rand a scris corect screen nu stiu dc ai vazut tu "screem" XoXo a avut o mik greseala la tauch. Mai intai ia-ti si tu ochelari si dupa mai vb. eu am Gigabyte g-Smart S1205 este very bun si nu costa mult 7-8 maxim 9 milioane lei vechi
Eu am un LG kp501 cookie si sunt f. multumita de el. Il am de 3 luni si imi place f. mult. Acum cred ca costa in jur de 4 mil si ceva, cand mi l-am luat eu era la reducere. Are camera de 3 mega si la boxe e aude detul de bine. Eu nu am primit card de memorie in pachet cu el, dar o colega de-a mea a primit deci e posibil daca ti-l cumperi sa primesti si tu.
Bafta si sper ca te-am ajutat!
Uite ce este a editat bag mana in foc ca a fost scris screem cand a vazut raspunsul meu a dat editare la intrebare crede-ma stiu ce am vazut
Lg kp 500 cel mai bun eu dau cu el de pamant mereu nu e mult 350 lei si este foarte rezistent asta imi place cel mai mult