| smiley11231 a întrebat:

Ce telefon are miley in hannah montana the movie? ce fel de LG? am nevoie de raspunsuri corecte si cat mai repede! si unde as putea sa il gasesc?

8 răspunsuri:
| thegreatgatsby a răspuns:

Are iPhone

| Mary Marry a răspuns:

Imi pare rau sa te dejamagesc dar Miley nu are nici un fel de LG.Si nici Hannah.
In film cat si in viata reala Miley are Iphone.

| KlaudyaAddha a răspuns:

Aoleu...Sa vrea tel ca al ei? Da' pretentioasa mai e.Si de ce sa-i iei tu un tel din banii tai, ca sa se bucure ea? Are iPhone si sa stii ca e foarte foarte scump, asa ca te sfatuiesc sa nu "tii post"(adica sa mori de foame) ca sa-i iei un tel de care se va plictisi repede. Da, stiu, imi dai stupizi si nefolositori.La toti ai dat, deoarece ti-au raspuns ca nu are LG, ci iPhone.

| smiley11231 explică:

Nu este pentru mine este pentru my B. F. F care implineste saptamana viitoare 13 ani si voiam sa ii fac un cadou si sa nu o dezamagesc. i plk ff mult miley cyrus si isi doreste un tel ca al ei. doar ca ea il vrea pe acela din hannah montana THE MOVIE nu din serial

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

IPhone

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar sa stii ca daca vrea ca si a lui hanna sa stii ca trebuie sa vopsesti telefonul

| grinch a răspuns:

Ia zi ca vrei tel ca al eirolling on the floor)) omg ce s-a stricat lumearolling on the floor ok.be who ever you want

| kovacsalex1995 a răspuns:

Miley are iphone si daca ai vrea sa cumoeri unu nu cred ca tiar ajunbe bani este ft scump

Întrebări similare