| BlueByMe a întrebat:

Ce tip de telefon imi recomandati sa-mi iau dar sa fie touchscreen si sa fie pe vodafone? sunteti multumiti de el?

Răspuns Câştigător
| Irina117 a răspuns:

E simpatic lg kp500 su kp 501

mai e frumos si lg ku990i
dar e mai scup
si mai bun

mai e samsung s5230

si e frumoshappy

si cam atat

a mai e si samsung corby-pe vodafone iti da si dictionar

e fainlove struck
pup:*

4 răspunsuri:
| dulcik a răspuns:

Eu am un HTC Desire sunt super multumita de el, am mai avut un HTC Legend, de la Samsung Galaxy Spica

| Fredie a răspuns:

Buna. Eu am un Samsung S5230 si nu sunt deloc incantat de el. Are si cateva parti bune, cum ar fi tastatura full qwerty pentru scris mesaje spre exemplu, insa are probleme la capitolul convorbire telefonica. Au ajuns sa incorporeze atatea tehnologii in aceste telefoane (mai au nitelus si or sa faca si de mancare) insa au uita sa pastreze functiile de baza, respectiv convorbirea. La acest model ca si la alte multe telefoane cu touch, softul este responsabil cu aceste bug uri. Am fost in service cu el, mi au pus cea mai noua versiune de firmware, insa tot nu au disparut complet aceste neajunsuri. Am auzit de probleme similare la mai multe modele cu touch, de la firme diferite: Samsung, Nokia, etc. Eu as sfatui acum pe oricine sa si ia un telefon cat mai simplu posibil, adica fara mii de functii in el, pentru ca in final cea mai importanta dintre toate ramane totusi functia de baza, aceea de a suna si a primi un apel, in conditii optime si sigure. Altfel spus, degeaba stie sa faca supa cu taitei telefonul, daca se intrerupe convorbirea cand iti e lumea mai draga sau Doamne fereste cand ai o urgenta. Bye.

| camelia1812 a răspuns:

Buna big grin

eu am LG GT505 si sunt multumita de el... dar e pe orange whistling

| suspect a răspuns:

Samsung Corby super tare asta e multe telefoane bune dar asta e cel mai bunlaughinglaughing e multe