| DanutzzaMaria99 a întrebat:

Ce tip de tunsoare are Cristina Ciobanasu din pariu cu viata? As vrea si eu sa ma tund asa dar nu stiu ce stil este. Ma puteti ajuta? Funda si vot! big grin

4 răspunsuri:
| mixxjim a răspuns:

Printeaza o poza in care apare cu tunsoarea respectiva si ia-o cu tine la coafor si arata-i-o coafezei, e cel mai simplu si sigur

| Lia96 a răspuns:

E tunsa in scari, din cate imi aduc eu aminte (nu ma uit la Pariu cu viata).
Poti sa iti imprimi o poza cu ea si o arati coafezei, trebuie sa stie ea cum sa te tunda la fel.Insa ea este aranjata de hair-stilisti inainte si in timpul fiecarei filmari deci nu te astepta ca parul tau sa stea la fel.

| DanutzzaMaria99 explică (pentru mixxjim):

Am facut deja asta dar nu a iesit nici macar pe aproape...Coafeza s-a scuzat ca nu poate sa ma faca ca in poza ca trebuie sa-i explic mai exact ce vreau happy

| mixxjim a răspuns (pentru DanutzzaMaria99):

laughing vai capul lor, cum or fi facand meseria asta, stiu sa tunda intr-un singur fel... Mai povestea cineva acum o zi-doua de aceeasi problema, cu o tunsoare la fel de simpla. E tunsa in scari si filata, nu vad ce-o fi asa de greu de inteles pentru cineva de meserie... Ia poza si mergi din coafor in coafor si intreaba pana gasesti pe careva care sa stie despre ce e vorba si sa fie in stare sa te faca asa laughing
da-mi un link cu poza respectiva daca ai, sa ma asigur ca vorbim despre acelasi lucru