| strawberry03 a întrebat:

Ce tratament as putea folosi pentru par. Crestere sau...ma rog, am parul uscat si il urasc! Stiu ca uleiul de ricin e bun, insa nu stiu exact cum sa-l aplic. Aveti vreo idee?

Răspuns Câştigător
| angel09 a răspuns:

Buna! pentru crestere si hidratare-cumpara sticlute cu ulei de ricin de la farmacie, tinele intr-un bol cu apa calda dupa care aplica-le pe scalp si maseaza usor apoi lasa uleiul sa actioneze macar o ora dupa care speli parul normal(poti folosi masca asta de 2 ori pe saptamana). pentru hidratare si luciu-folosesti 2 galbenusuri de ou si ulei de masline, omogenizezi bine si aplici doar pe lungimea parului, lasi sa actioneze o ora si speli parul ca de obicei.In nici un caz nu folosi lamaie daca ai parul uscat.bafta!

4 răspunsuri:
| ki21lu a răspuns:

Incearca o masca pe baza de miere si lamaie(inainte de a te spala pe cap, se tine cam 20-30min, e buna si pentru parul gras si incetineste ingrasarea lui), eu folosesc si e destul de buna, si pentru crestere urzica(o infuzie din 50g frunze maruntite in 1l de apa clocotita, o lasi acoperita 30min si dupa o stecori-te poti clati dupa samponare cu ea). Efectul se observa dupa ceva timp, trebuie sa le faci mereu. happy

| EvangelineLovin a răspuns:

Ulei de masline sau masca de par cu ulei de masline. Aplici pe varfuri niciodata pe radacina dupa ce ai samponat parul, clatesti foarte bine si gata, ai un par matasos si stralucitor.

| MescaMascalina a răspuns:

Incearca samponul Revalid. Ulei de ricin am incercat si eu dar fara rezultate.

| strawberry03 explică:

Super, mersi!winking