| BurdaDaniela a întrebat:

Ce trebuie sa am la mine daca plec cu clasa o zi la Bucuresti? ( colegi, doamna diriginta)

Răspuns Câştigător
| EUgenERATION a răspuns:

Un bilet de tren, bani, o umbrelă sau ceva pentru ploaie și zăpadă, ghete, cartelă de metrou, un gps (ori un echivalent), bună dispoziție, antrenament pentru mersul pe jos, apă ori alte lichide, ceva să nu mori de foame că de mâncare găsești la toate colțurile (e plin de mall-uri, hypermarket-uri, magazine, buticuri și țigani ce vând sau cerșesc) și acte (carnet de elev, buletin, card bancar dacă e cazul).

5 răspunsuri:
| Ciuka a răspuns:

Niste Banii ca nu se stie niciodata, ceva de mancare... incarcatoru, acareturi din astea... Telefonu. Si in primul rand PREZERVATIVE!winking happy

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ciuka):

Exact, prezervative sa nu se plictiseasca in autocar

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru EUgenERATION):

Vine din alta localitate si vrei sa vina cu cartela de metrou deja?

si de ce bilet de tren? poate vine cu autocarul.

gps lol, doar vine in grup organizat nu se duce pe munte de una singura

| EUgenERATION a răspuns (pentru suntserios):

I-am spus tot ce-i trebuie, doar ne-a întrebat de ce-ți trebuie când mergi o zi în București!
Și lasă să aibă; dacă ăia se pierd pe acolo și doamna dirigintă are vreo 55 ani, habar n-are ce e ăla GPS și nici n-a mai fost în București de 30 ani? Și mă refeream la cartela aia ce o iei la autobuz și mergi și la metrou cu ea... Altfel, n-a zis cu ce vine și am presupus că va veni cu trenul, deci să nu-și uite biletul acasă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceva sa mananci, bani, apa, un telefon (ca sa te joci pe el cand esti pe drum sau sa vorbesti la el) si cel mai important este sa ai rabdare.