Poi trebuie sa-ti faci clienti ca sa poti sa ai comanda, iar dupa ce tiai facut comanda, le treci intr-un catalog mare dat de ei si le trimiti comanda, cand iti vine o distribui cumparatorului.Ai si tu beneficii cu cat este comanda mai mare cei de acolo iti dau si tie cate un produs etc. Cel mai bine e sa mergi sa te informezi, incearca al buticurile din mall-uri, mergi si cere informatii mai clare sa fii sigura de ceea ce faci.bafta
Sa faci multe comenzi pentru a primi unn discount.
http://www.catalog-avon.ro/reprezentant-avon.php
Pregateste-te sa dai bani, pentru ca vei distribui produse azi si vei vrea sa iei banii maine, dar persoana careia i-ai dat produsul, iti va spune ca deocamdata nu are aceasta suma, dar tu ai un termen de a preda banii pe produsele primite de la firma si in ideea ca ii vei recupera pe parcurs, pui de la tine...si incepe sarabanda, care intr-o zi te va face sa renunti, la a fi reprezentant Avon.
Trebuie sa iei comenzi de minim o anumita suma, depui comanda si iti va veni un pachet cu cele cerute prin posta.Ai grija, caci daca nu ai strans destule comenzi va trebui sa pui tu restul banilor.Ma rog... din cand in cand vei primi produse gratis!
Daca vrei sa-ti iei teapa de la niste oameni neseriosi atunci mult noroc.asta e realitatea cruda cu care ne confruntam. dupa ce ca le pui la dispozitie 1 saptamana sa-si plateasca produsele, acesti oameni(de regula fete) mai au si nesimtirea sa-ti spuna ca nu ii place nuanta sau ca nu e ceea ce a comandat. daca nu ai peste 20 de eventuali clienti eu zic sa nu te apuci.pentru ca nu mai este ca inainte la avon.acum trebuie sa indeplinesti o anumita suma lunar.sau nu primesti un cadou. tu practic le vinzi produsele degeaba. te-ai intrebat vreodata de ce avon nu are magazine prin mall-uri sau supermarket-uri? iti zic eu de ce... le convine ca altii sa se ocupe de vanzarile lor.de ex: daca tu dai o comanda de 130 lei tu vei primi 20 de lei. dar stii ce trebuie sa faci pentru aceasta suma de bani? 1.sa alergi dupa niste oameni nesimtiti si sa te rogi de ei la telefon sa-ti plateasca produsele.2.sa te confrunti cu ceilalti reprezentanti care ti-o iau mereu inainte deoarece ei practica acest "sport" mai demult. 3. sa-ti cheltui banii de buzunar pentru a umple golurile lasate de cei care i-am enumerat mai sus.in speranta ca isi vor plati ei datoria fata de tine.
multi vor spune ca sunt nesimtita si ca nu te las sa faci ceva pentru a castiga bani etc. dar era si timpul ca cineva sa destainuie defectele acestei "slujbe". eu, una folosesc produse avon si chiar sunt multumita de ele. dar pe viitor as prefera sa le pot cumpara din magazine.sa zicem ca am avut experiente neplacute cu un reprezentant avon neserios.iti doresc o zi buna.si mai gandeste-te.
Sa faci comenzi peste 110 ron. Sa iti faci noi prieteni carora le recomanzi produse, sa te distrezi. pentru detalii mai lumte id mess: pop.andreeac
Pai in primul rand te inscrii in mod gratuit cu o copie de buletin si nimic mai mult, in prima campanie de la inscriere iti voi da brosuri si cateva monstre sa poti incepe sa strangi comanda de la prietene, colege si apropiati ( sa nu crezi ca te duci la straini pe strada sa strangi comenzi ), comanda se plaseaza pe internet dar daca nu ai ti le pot plasa eu pentru ca sunt coordonator. Pe viitor tot eu te voi ajuta cu eventualele nelamuriri si plata se face in 18 zile de la plasarea comenzii. Comanda iti vine acasa sau o poti ridica de la sediul din Romana. Ce pot sa iti mai spun ca in fiecare campanie ( dureaza 3 saptamani ) sunt competitii si premii iar pentru noii in scrisi in primele 4 campanii au niste beneficii specifice. In afara de toate astea discountul ( banutii tai ) se calculeaza in functie de valoarea comenzii si este intre 15 si 30 la suta. Pentru eventuale nelamuriri ma poti contacta la mady_sweety_madalyna sau 0726607760. Te pup si sa ai o zi buna.
Este ff simplu: trebuie sa-ti cauti clienti mereu si asta nu departe, ci in jurul tau: prieteni, familie, cunostinte, la serviciu, in bloc, la scoala, in vecinatate. faci comanda, iei produsele, le duci clientilor, le dai brosura urmatoare, iei banii, platesti factura - comisionul tau. si gata... pentru mai multe detalii, contaceteaza-ma daca te inscrii pana maine, ai o sedinta de machiaj gratuita + alte premii...
Intra pe www.claudia09avon.eu si gasesti acolo explicatii, daca vrei detalii le poti cere prin formularul de contact