Dumnezeu hotaraste cand mori, poti sa mori pur si simplu la o bataie din palma, nu mai fii sigura ca o sa ai "timp"sa te pocaiesti pe patul de suferinta... pocaiti-va cat inca se zice AZI! ca sa ajungi in rai trebuie sa crezi in jertfa Domnului Isus si sa-L proclami mantuitorul tau personal.
In primul rand sa fii convins de existenta Lui Dumnezeu, sa crezi ca El a trimit pe Fiul Sau Isus, ca sa moara pentru pacatele tale si prin asta noi acum traim prin har si ne putem bucura de iertarea Lui Dumnezeu! Trebuie sa traim asemenea Lui Isus, sa ducem o viata sfanta, curata si placuta inaintea Lui Dumnezeu, drumul e stramt, de aceea multi nu vor mosteni imparatia Lui Dumnezeu ci prefera sa mearga la gramada pe calea cea larga.Roaga-te ca El sa-ti ierte pacatele si sa-ti schimbe inima si viata.
Sa fii crestin, sa crezi ca ajungi in rai si ca asta depinde de cum il primesti pe dumnezeu in viata ta si poate ai noroc sa fie real.
Sa fi/ti credincios si bun cu toata lumea...sa ai un sufelt curat si bun, sa te a rogi la Dumnezeu pentru iertarea pacatelor... DUMNEZEU IARTA PE TOATA LUMEA...
Nu te mai osteni sa-ti pui o astfel de intrebare.Nu ajunge nimeni in rai pentru ca raiul este o minciuna.Sau,daca chiar vrei sa te convingi intreaba pe cineva care a fost acolo
Trebuie sa crezi in Dumnezeu si sa-ti doresti sa fii mai bun, mai credincios si sa te caiesti de fiecare data cand gresesti.
Nu exista nici D umnezeu si in consecinta nici povestile adiacente.fii un om bun. ajuta-i pe semenii tai si o sa-ti faci propriul rai aici.nu te preocupa de ce vine dup'aia.nici rugaciunile si nici mataniile si nici pocaiala n'ajuta cand esti mincinos, ascuns, ipocrit, fals si canalie fara rusine.si dc raiul e plin de d'astia prefer sa iau liftul in jos
Gandeste-te la viata, la prezent...cum sa traiesti frumos, in armonie cu tine si cu cei din jur, cum sa fii fericit(a) si sa faci pe altii sa se bucure la ra dul lor.
Moartea las-o pe mai tarziu. Mult mai tarziu.
Sa te pocaiesti
Sa tii post, sa mergi de multe ori pe saptamana la biserica, sa te rogi mult, sa nu pacatuiesti, sa te spovedesti ca uite vine si Pastele
Pai in primul rand sa nu regreti nimic din ce ai facut sau o sa faci. Daca reusesti asta cred ca o sa ajungi unde vrei
Cine ar vrea sa ajunga acolo? sa stai ca un sclav toata ziua sa-l pupi in fund pe mosu suprem? dumnezeu sau minotaur, rai sau valhalla... povesti tata, povesti realitatea e alta.
Sa te pocaiesti de pacatele tale, de viata ta murdara si sa crezi ca Isus a murit pentru tine ca tu sa ai un loc cu el in cer.
Nu cred in Dumnezeu, insa raspunsul ar putea fi sa iti ajuti mereu aproapele indiferent de situatie.
Sa fumezi(dar ai grija pti sa ajungi dincilo nu in rai), sa te stresezi mai tare, sa faci mai multe lucruri bune(matusa mea facea multe lucruri bune si a murit repede)...
Preocupa-te de prezent. De preferinta ar fi sa gaseste "raiul" inainte sa mori.
In primul rand trebuie sa crezi in dumnezeu.Ca sa ajungi in rai nu este deloc greu trebuie doar sa incerci sa fi mai bun. Erau momente in viata mea cand pateam numai rele si toate se adunau parca prea repede una dupa alta si cu timpu am trecut peste toate cu bine. Cateodata spuneam la omu bun dumnezeu ii da numai rau si la omu rau dumnezeu ii da numai bine, dar nu este asa ca nu iti da pe moment poate ca asa este dar cu timpu ai sa vezi ca daca tu chiar crezi in dumnezeu cu adevarat dumnezeu vede si te ajuta. Se spune ca dumnezeu ti-a dat viata iar tu ca om trebuie sa alegi pe ce drum sa o iei totul depinde doar de tine. Si eu am 16 ani si sunt copil, dar si eu am trecut prin multe prima data m-am operat la picior dupa aia m-am indragostit de un baiat m-am despartit de el si cu timpu mi-am dat seama ca tin la el si uite ca dumnezeu ma ajutat si cu picioru sunt bine si cu baiatu asta mai am mici conflicte care sper sa se termine curand. Viata este ca o lucrare la o anumita materie trebuie sa treci cu bine de toate incercarile vieti. Deci ca sa ajungi in rai trebuie sa crezi in dumnezeu, sa inecrci sa fi mai bun si sa asculti cele 10 poruci iar daca tu faci bine cat timp traiesti si dumnezeu la randu lui te ajuta si pe pamant, dar si in rai.