| sergiu2525 a întrebat:

Ce trebuie sa fac ca sa ajung in rai?(cand voi muri bineinteles)

Răspuns Câştigător
| christian a răspuns:

Dumnezeu hotaraste cand mori, poti sa mori pur si simplu la o bataie din palma, nu mai fii sigura ca o sa ai "timp"sa te pocaiesti pe patul de suferinta... pocaiti-va cat inca se zice AZI! ca sa ajungi in rai trebuie sa crezi in jertfa Domnului Isus si sa-L proclami mantuitorul tau personal.

49 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om a sa moara mai devreme sau mai tarziu dar cel mai bine e sa faceti lucruri bune ca sa ajungeti in rai daca nu ati incurcat-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om a sa moara mai devreme sau mai tarziu dar cel mai bine e sa faceti lucruri bune ca sa ajungeti in rai daca nu ati incurcat-o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda ce sa zic uni oameni de pe siteu asta nu sunt prea interesati ei nu inteleg ca dumnezeu exista si claw ala cica dumnezeu nu exista ba omule cum poti spune asa ceva vai de tine crezi ca noi am fi prosti sa mergem la biserica pe degeaba si sa facem lucruri bune le facem ca Dumnezeu nu exista i-a zis le facem ca exista! Dumnezeu tatal atottiitor asa ca pocaitiva pocaitiva nu inseamna sa fiti de alta religie pocaiti ar trebui sa fim tot pocait inseamna sa faci fapte bune sa il lauzi pe Dumnezeu si sa faci fapte bune asa ca rugativa si fiti cuminti ca viata de apoi se apropiehappy cu drag cristi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ai credinta in DUMNEZEUwinking si credeti in EL pentru ca existawinkingnu mai ziceti nu mai prostiiwinkingputeti ajungewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fi credincios sa mergi la biserica sa asculti de parinti si sati spui rugaciunea inainte de a te culca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa crezi ca poti fi cu adevarat un om bun.Nu ne nastem buni sau rai. Pur si simplu ne nastem.Cu un suflet pe care sa-l crestem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce trebuie sa fac ca sa ajung in rai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa faci accident cu masina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te masturbezi
rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaa bani saracilor du-te la biserica rogate tine post dar cel mai intai de toate trebuie sa te botezi si sa ai religia ortodoxa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te rogi

| teodora_9743 a răspuns:

Nu trebuie sa faci nimic! dumnezeu hotareste ce si cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pocaitiva le-a spus petru si fiecare din voi sa fie botezati in numele tatalui ci fiului si sfintului duh spre iertarea pacatelor

| Oanna_6725 a răspuns:

@ amstaff
In primul rand, nu este vorba ca nimeni nu stie cum sa ajungi in rai, este vorba de credinta ta in Dumnezeu, nu trebuie sa faci fapte bune, sa-ti marturisesti pacatele in fata Domnului, doar pentru a ajunge in Rai ca sa iti fie bine, nu, trebuie sa-ti faci un bine tie, sufletului tau, cat esti in viata, nu sa faci lucruri bune din obligatie, sa speri ca o sa ajungi intr-un loc lipsit de griji, dincolo...

| slyde a răspuns:

Dumenezu exista, primitil in vietile voastre in sufletul vostru pentru ca Dumenzeu va facut, Rugativa lui pentru ca o viata avem o traim si murim mare era vorba Domnului Iisus "Iartai Doamne nu stiu ce fac" Dumnezeu chiar si in iad daca ne trimite tot trebuie sai dam slava asa ca rugativa lui pana nu este prea tarziu va zic el ne ajuta si rugativa sa fiti mai buni sa va deie sanatate Multumesc Dumnezeu exista pentru ca credita e sa crezi in ceea ce nu vezi l-ai vazut vreo data p satan? sau pe Dumnezeu? nu dar eu cred in satan si in dumnezeu pentru ca Din pamant suntem facuti si in pamant vom merge asa ca rugativa Domnului Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va ia sus in rai unde e bunatate fericire etc! Trebuie sa fi o persoana buna sa dai la toata lumea din ce ai tu 5% din bani din mancare sa mergi la lucru p gratis. pnetru a nu-i lua altului ce are. deci cum am spus "Chiar si in iad daca Dumnezeu ne trimite. tot trebuie sai dam slava" asa ca dumnezeu decide daca vei fi o persoana buna. eu is un pacatos de 2 bani nu merit ca sa fi murit Iisus pe cruce pentru mine si ca tine si ca alti. mai bine ar fi trait dupa mine. deci Dumnezeu e atotputernicul el decide daca ajungi in rai sau in iad si fi mereu pregatit sa ajungi in iad daca trebuie Doamne fereste sa nu ajunga nimeni in iad happy dar asa e lumea. rea lacoma, egoista,. etc etc si eu injur furam mint is un pacatos ca toti ceilalti pentru ca zice parintele in biserica nu este om sa nu pacatuiasca deci sfatul meu e sa mergi la biserica ca nu-ti cad picioarelebig grin sa i dai slava Tatalui sa fi sigur de existenta lui! sa devi o persoana mai buna si vei ajunge in rai! deci. o zi buna big grin

| slyde a răspuns:

Buna...happy am vazut intrebarea ta auzi ca sa ajungi in rai trebuie sa fi un om bun tu zi acum : Doamne Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu miluiestema pe mine pacatosul aceasta rugaciune este cea mai puternica! si roaga-te in fiecare seara. la Dumnezeu si zi acum ce scrie aici cu voce tare! Roagă-te şi spune-i acum lui Isus cu voce tare:

"Dumnezeule, eu cred în Tine.

Tu eşti Creatorul meu.

Sînt un păcătos.

Am păcătuit în multe privinţe,

Cu voia mea, sau fără voia mea.

Ştiu că sînt pătat de păcat.

Isus, eu cred în Tine!

Tu eşti Fiul etern a lui Dumnezeu.

Tu eşti Mielul lui Dumnezeu

care a luat asupra Lui păcatul acestei lumi

şi care ia asupra Lui şi păcatul meu.

Eu cred că ai murit pe o cruce

vărsîndu-ţi sîngele-Ţi nevinovat,

pentru sufletul meu vinovat.

Eu cred că ai fost îngropat

şi că Ai înviat a treia zi.

Isus, Tu eşti veşnic viu.

Eu Te numesc acum Domnul meu.

Eu Te numesc acum Salvatorul meu.

Îţi dau acum viaţa mea.

Te voi iubi şi Te voi sluji

pentru tot restul zilelor mele.

De acum eu sînt al Tău,

Cu părţile mele bune,

Cu părţile mele rele,

Cu părţile mele păcătoase.

Toate planurile mele,

Toate visele mele,

Şi tot ceea ce am îţi dau acum Ţie.

Facă-se voia Ta cu mine.

Cred că acum sînt salvat,

nu prin fapte bune, ci prin credinţă,

Prin încrederea ce o am în Tine,

Domnul meu iubit.

În numele lui Isus mă rog." Amin

Biblia spune că nu este mai mare bucurie în cer, decît întoarcerea unui singur păcătos la pocăinţă.

PS: Iadul NU a fost creat pentru tine, Raiul DA! Acum este momentul să îl accepţi pe Isus!

Rugăciunea pocăinţei

Biblia spune foarte clar că noi toţi sîntem păcătoşi, şi că oricine va chema numele Domnului va fi salvat.

Isus ne spune în Evanghelia după Matei 10 cu 32 şi 33:

"Dacă Mă vei mărturisi înaintea oamenilor, te voi mărturisi şi Eu înaintea Tatălui Meu Ceresc şi al îngerilor din Cer.

Dar dacă nu Mă vei recunoaşte înaintea oamenilor, nici Eu nu te voi recunoaşte înaintea Tatălui."

Vreau acum să vă cer să faceţi ceva.

Dacă nu aţi spus niciodată pînă acum în mod public în faţa altor oameni, dacă nu aţi declarat niciodată în mod public că:

"Isus Cristos este Salvatorul Meu şi L-am făcut Domn al vieţii mele."

sau dacă nu sînteţi siguri că Raiul este casa voastră eternă, ştiţi că Isus a atîrnat dezbrăcat pe o cruce înt-o piaţă publică.

EL a atîrnat acolo pentru mine şi pentru tine şi a îndurat ruşinea mea şi a ta. asaca rugativa! Domnului el este singurul nostru salvator!

| Iuly1598 a răspuns:

Sa faci fapte bune, sa crezi cu tarie in Dumnezeu, sau citesti Biblia, sa tii post si sa fii tolerant cu ceilalti happy PS: daca nu merge, fumezi marijuana, si devii high (undeva sus tot o sa ajungi)

| mistico23 a răspuns:

Eu zic sa credeti in Dumnezeu ca el ne-a dat viata noua deoarece cand te nasti deschizi ochii iar cand vrei murii inchizi ochii.Si voi cei care nu credeti i n Iisus si in Dumnezeu va rog frumos din toata inima si sufletul meu sa va rugati si sa credeti in el.

| Andrada_Andra_1999_Pq1W a răspuns:

Daca respecti toate cele 10 PORUNCI sigur o sa ajungi. :*