Trebuie sa inveti bine, sa fi responsabila, disciplinata.In unele clase depinde si de popularitate dar cel mai adesea seful clasei este ales cel care invata cel mai bine.Asa ca mult succes si spor la invatat!
Strange banii pentru actiunile care le faceti, inchide clasa dupa ce se termina orele, cand se intampla ceva cu clasa raspunde seful, sa stie sa vorbeasca bine si frumos cu un profesor, sa fie descurcaret, merge la sedintele consiliului elevilor, isi ajuta colegii, sa-i bata la cap pe toti cand fac ceva gresit, sa aduca creta/burete daca e nevoie .trebuie sa stie sa faca o persoana sa-l asculte.ai fost aleasa sefa clasei? felicitari si succes la scoala
O sefa a clasei trebuie sa ii corecteze pe copii care au gresit sa starga tabla etc etc... cam asa... imi dai premiul 1?
Are multe de facut iar aceasta "functie " e foarte naspa. de ce? daca un prof zice de exemplu' cine vrea sa citeasca nu stiu ce chestie si nu se ofera nimeni o sa sara niste "colegi buni" cu gura:sefa clasei... daca nu e disciplina in clasa, cine cade? sefa clasei... o sa te puna sa invoiesti la profi toata clasa si dupa tu o sa cazi naspa...ma rog mie mi se pare o pierdere de timp
Hey! In legatura cu exprimarile gen' "Sefa clasei", te aprob! Am parte de aceeasi soarta cu sefia asta
Pai trebuie sa asiguri curatenia, disciplina. Sa stiii ca toate greutatile cad in capul sefului daca se intampla ceva tu raspunzi. sper sa ai noroc.
O sefa a clasei in primul rand trebuie sa fie un lider si sa-i inteleaga pe toti.sa se poarte de la egal la egal si sa stie sa fie sef...adica sa nu se poarte urat, sa fie un exemplu nu neaparat la invatatur(dar nici sa nu fie chiar corijent, sa fie intre copii buni si f buni)...pai mult succes
Hey, Tzall!
Mă numesc Adéé și sunt clasa a 7a A! ღ
Sunt șefa clasei de2ani adica din a 5aღ!
Este și frumos și dificil sa ai aceasta„ functie„de lider.
Este frumos fiindca ești oarecum apreciat de toti de la elev la profesor.luat in considerare a fi un elev cu o capacitate deosebita de invatare.responsabil.cu capul pe umeri!
Însă ai și responsabilitați raspunzi de clasa, de elevi.trebuie sa fi permanent atant la tot ce se întamplă!
Ce pot sa spun este sa tii pasul. sa înveti.sa iti impui clar punctul de vedere. sa nu fi prea aspra dar nici prea blanda.sa fi corecta si inteleapta! Totul va fi ok! Felicitari! Bafta! Și nu te stresa prea mult!
O sefa clasei trebuie sa injure handicapata de diriginta ca din cauza eu nu mai is eu sefa clasei(( ca nu ma asculta nimeni acum la mine sa faceti tregedie vacilor
Dupa parerea mea sefa clasei trebuie sa fie o persoana responsabila, care isi spune punctul de vedere oricand este nevoie, isi poate tine restul colegiilor 'in frau" si are o relatiie buna cu, cadrele didactice.
MyNameIsAna întreabă: