| AndreiGabi a întrebat:

Ce urmeaza este lipsa de somn si plictiseala... Cred ca imi cunosc raspunsurile, dar vreau pareri asupra catorva subiecte, sunt curios de modul in care alti oameni le trateaza.
1) Filozoful de facebook, persoana educata de filmele de hollywood, ce nu gandeste absolut deloc ce spune, total ne interesata de scoala si pentru care munca, bretara de aur ce purta de grija oamenilor fara educatie din trecut, este acum un fapt evaziv. Un sablon de gen se gaseste intr-o mare majoritate a tineretului roman din ziua de azi. Vedeti acest fapt ca pe un lucru negativ? Ce viitor au ei? Ce masuri iei in cazul in care dai o viata pentru ca el, copilul tau, sa nu urmeze un astfel de sablon?
2) Tara si prostul mod in care este condusa. Pentru cine nu stie, in istoria recenta a Romaniei, a trait un om, Ceausescu, acel "tiran bun" din povestile bunicilor, care a avut o obsesie pentru plata datoriilor externe. A ajuns chiar sa chinuie populatia pentru asta, in conditiile in care statul functiona ca o mare intreprindere si industria probabil atinsese cele mai inalte cote ale acestei tari. Si-a atins oarecum acest scop inainte sa fie executat. Pe langa asta a construit cam tot ce tine de infrastructura etc. In momentul de fata, datoriile tarii(orice stire te baga adanc in contabilitate si calcule, nu pot da informatii 100% exacte, va rog sa ma corectati daca gresesc), cel putin s-au dublat fata de datoria pe care Ceausescu s-a chinuit sa o plateasca. Tot la momentul actual, statul, mai exeact bugetul, se formeaza in mare din taxe si impozite, ne mai avand surse proprii. Urmeaza alegerile prezidentiale, in care x criminali se bat pe calupul cel mare, aruncand cu banii din taxele platite de noi, sub forma de frimituri, unui popor ignorant si "indobitocit". Exista vreo speranta sa schimbam ceva? Cat de departe va merge aceasta mascarada?
3)...
M-a luat somnul, de ajuns pentru azi, sper sa existe oameni cu putina judecata pe aici si sa nu vorbesc singur. laughing Dau si funda. Numai bine!
(In cazul in care am greseli gramaticale, imi cer scuze, ma culc, nu ma verific, e noapte si sper ca vechia profa de romana nu are cont pe TPUwinking )

Răspuns Câştigător
| Dariusuu a răspuns:

1 - O bună educaţie necesită mult efort, multă muncă. Trebuie să le oferim celor dragi afecţiune, încredere, să-i ridicăm atunci când le este greu dar să-i lăsăm când au o probleme să înveţe să se descurce şi singuri, bine astaa până când nu se mai descurc.Am vrut doar să spun să-i scuturăm de la o vreme.

Şi ca să-ţi răspund şi la întrebarea 2 e simplu.
Ce să aşteptăm? O schimbare?

Păi degeaba vor 10 să schimbe ţara dacă 1000 doar fură.Ca să ne schimbăm ţara trebuie să schimbăm prima dată mentalitatea oamenilor. Visez la ziua când cineva o să reuşească asta.

Odihnă plăcută să ai.

0 răspunsuri: