| NothingImportant200 a întrebat:

Ce v-a adus mosul?batting eyelashes Mie mi-a adus un laptop, ugg-uri, un telefon, dulciuri, un parfum Ralph si mai trebuie sa primeesc!

P. S. nu cred in mos
P. S2 Craciun fericit!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a adus dulciuri, un laptop, o jucarioara de plus adorabila, fructe, suc si mai astept!

Sarbatori fericite si sper ca acest mos craciun ( in ghilimele ) sa-ti aduca mult noroc! Si poate imi dai o fundita... daca vrei!

44 răspunsuri:
| xSoaked a răspuns:

Mie mi-a adus un post-it pe care scria "Nu raspunde la intrebarile celor care vor sa se laude prin ele, desi tu ai putea spune mai multe"... Holy crap, am raspuns! Scuze, Mosule...

| cryssa a răspuns:

Ce-ti pasa?raised eyebrows

| PersoanaNecunoscutaPeTpu a răspuns:

M@! d@rn! ca @ fost l@ m! n3 m0shul c@ @l t@u!

Un laptop, un telefon Toch Screen, doua perechi de blugi, 3 bluze, 2 plovere, o caciula ploloneza, 2 esarfe scumpe, o pereche de manusi, o geaca, un palton, 2 perechi de cercei, un inel, un colier, o bratara, 2 parfumuri, dulciuri, frcute si 2 milioane jumatate.

Nu este inventat deoarece tatal meu este judecator si mama doctor renumit. Bunci mei nu mai au nepoti decat pe mine si sora mea si sunt milionari si bunici mei.Deci daca vreti sa fac vreo donatie undeva id-ul meu este evans_indianh2o

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nesimtita fat-o. ce ne pasa noua de ce primesti tu?> te lauzi ca proasta! copil razgaiat laudaros. rusine

Răspuns utilizator avertizat
| DeathTheKid a răspuns:

Cat de inganfat sa fii sa faci asta sau tipa care face bunicii mei sunt milionari, am si eu astfel de prietene, insa parintii lor nu le iau atatea ca sa nu li se urce la cap cum s`a intamplat cu voistraight face

| NuStiuNume a răspuns:

Un iphone 4

| jedi_8834 a răspuns:

Mie mia adus o ***... a zis ba n-am nimica pentru tine anul asta ca i le-am dat dariutei, mia aratata degetu si s-a duslaughinglaughing

| CatalinaMarina a răspuns:

Ce ne mai placee sa ne laudam. rolling eyes

| LoquitaSeMutaInViataReala a răspuns:

Doamne, cate cadouri... eu prefer doar o carte si un colier blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt mult mai fericita decat tine pentru ca am primit lucruri mai cool si nu numai eu am si prieteni dar tu... din cate vad mai jos toti te cam ocolesc (inclusiv Eu)

| pwp a răspuns:

Eu am fost la tara si nici brad nu am avut rolling on the floor))
voi primi un laptop si un telefon Nokia happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu iti zic draga daria ca mosul nu exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dari nu crede in mos