| NothingImportant200 a întrebat:

Ce v-a adus mosul?batting eyelashes Mie mi-a adus un laptop, ugg-uri, un telefon, dulciuri, un parfum Ralph si mai trebuie sa primeesc!

P. S. nu cred in mos
P. S2 Craciun fericit!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a adus dulciuri, un laptop, o jucarioara de plus adorabila, fructe, suc si mai astept!

Sarbatori fericite si sper ca acest mos craciun ( in ghilimele ) sa-ti aduca mult noroc! Si poate imi dai o fundita... daca vrei!

45 răspunsuri:
| OHmyGosh a răspuns:

Pai:
un Samsung corby
parfumurile cherries
dulciuri o gramada
si...catalogul Dream Out Loud(by Selena Gomez), sezonul primavara-vara! tata are un prieten in america, ce a ajuns in Romania si mi-a adus catalogul.
iar de"mos nicolae"am primit albumul "A Year Without Rain"!love struck
imi iubesc cadourile cu Sel.sunt ce-mi doresc eu cel mai mult.

| alexya_8105 a răspuns:

O bluzita tare frumoasa in culoarea pe care mi-o doream de mult un albastru frumos mai inchis:X:X:X si dulciuri:*

| NuStiuNume a răspuns:

Un iphone 4

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un pc nou :X mult mai performant decat vechiul, un telefon Samsung s3500 X)X)X ugg-uri multe,,,, haine de asemenea

Craciun Fericit!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti desteapta tare.ai primit tot ce ti-ai dorit, nu crezi in mos, dar ti se pare normal. dar din cele vechi ai dat vreunui necajit sa se bucure si sufletelul lui? unuia care nu a vazut un bradut in viata lui, care nu crede in mos fiindca nu a venit niciodata la el? ai fost vreodata mos craciun pentru altcineva si sa fii mai fericit/a daruind decat primind? daca nu ai facut asa ceva ce ti-a adus mosul anul acesta nu are nici o valoare.craciun fericit si tie. dar fai fericiti si pe altii.FII mos craciun.aia e adevarata fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toata lumea asteapta sa primeasca.eu am daruit.si mosul a venit si la mine. dar ma bucur mai mult de ce am daruit. faceti la fel.caci dar din dar se face raiul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am primit o pereche de cercei de argint in forma de inimioara, o pereche de cizme, haine si dulciuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am primit ce iubesc cel mai mult: carti( carti sa ma satur de elelove struck) un mp3( pentru ca pe cel vechi l-am daruit unui copil fara posibilitati) o pereche de cizme si muuulte dulciuri

PS NU te mai lauda atat. Eu sunt ffff bucuroasa cu cartile mele si n-am nevoie de telefoane de fite si ugg-uri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a adus: o pereche de casti cu microfon, un ipod nano, haine, farduri, o pereche de papuci cu tocuri. big grin

Craciun fericit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti nesimtita fat-o. ce ne pasa noua de ce primesti tu?> te lauzi ca proasta! copil razgaiat laudaros. rusine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu sunt mult mai fericita decat tine pentru ca am primit lucruri mai cool si nu numai eu am si prieteni dar tu... din cate vad mai jos toti te cam ocolesc (inclusiv Eu)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

eu iti zic draga daria ca mosul nu exista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dari nu crede in mos

| hamham_1461 a răspuns:

Pai un lapptop o pereche de cercei de aur, un parfum PUMA haine multe multe si mai trebuie sa primesc si eu la fel ca tine! Mi-a adus si bani si multe altele!

| PersoanaNecunoscutaPeTpu a răspuns:

M@! d@rn! ca @ fost l@ m! n3 m0shul c@ @l t@u!

Un laptop, un telefon Toch Screen, doua perechi de blugi, 3 bluze, 2 plovere, o caciula ploloneza, 2 esarfe scumpe, o pereche de manusi, o geaca, un palton, 2 perechi de cercei, un inel, un colier, o bratara, 2 parfumuri, dulciuri, frcute si 2 milioane jumatate.

Nu este inventat deoarece tatal meu este judecator si mama doctor renumit. Bunci mei nu mai au nepoti decat pe mine si sora mea si sunt milionari si bunici mei.Deci daca vreti sa fac vreo donatie undeva id-ul meu este evans_indianh2o