Pai:
un Samsung corby
parfumurile cherries
dulciuri o gramada
si...catalogul Dream Out Loud(by Selena Gomez), sezonul primavara-vara! tata are un prieten in america, ce a ajuns in Romania si mi-a adus catalogul.
iar de"mos nicolae"am primit albumul "A Year Without Rain"!
imi iubesc cadourile cu Sel.sunt ce-mi doresc eu cel mai mult.
O bluzita tare frumoasa in culoarea pe care mi-o doream de mult un albastru frumos mai inchis:X:X:X si dulciuri:*
Esti desteapta tare.ai primit tot ce ti-ai dorit, nu crezi in mos, dar ti se pare normal. dar din cele vechi ai dat vreunui necajit sa se bucure si sufletelul lui? unuia care nu a vazut un bradut in viata lui, care nu crede in mos fiindca nu a venit niciodata la el? ai fost vreodata mos craciun pentru altcineva si sa fii mai fericit/a daruind decat primind? daca nu ai facut asa ceva ce ti-a adus mosul anul acesta nu are nici o valoare.craciun fericit si tie. dar fai fericiti si pe altii.FII mos craciun.aia e adevarata fericire.
Eu am primit ce iubesc cel mai mult: carti( carti sa ma satur de ele) un mp3( pentru ca pe cel vechi l-am daruit unui copil fara posibilitati) o pereche de cizme si muuulte dulciuri
PS NU te mai lauda atat. Eu sunt ffff bucuroasa cu cartile mele si n-am nevoie de telefoane de fite si ugg-uri
Pai un lapptop o pereche de cercei de aur, un parfum PUMA haine multe multe si mai trebuie sa primesc si eu la fel ca tine! Mi-a adus si bani si multe altele!
M@! d@rn! ca @ fost l@ m! n3 m0shul c@ @l t@u!
Un laptop, un telefon Toch Screen, doua perechi de blugi, 3 bluze, 2 plovere, o caciula ploloneza, 2 esarfe scumpe, o pereche de manusi, o geaca, un palton, 2 perechi de cercei, un inel, un colier, o bratara, 2 parfumuri, dulciuri, frcute si 2 milioane jumatate.
Nu este inventat deoarece tatal meu este judecator si mama doctor renumit. Bunci mei nu mai au nepoti decat pe mine si sora mea si sunt milionari si bunici mei.Deci daca vreti sa fac vreo donatie undeva id-ul meu este evans_indianh2o
justme_2041 întreabă:
anonim_4396 întreabă: