In primul rand sa ma ametesc un pic de la bautura, si in cazul in care o sa ninga sa ma dezbrac si sa ma arunc in zapada dupa ora 00:00 de bucurie
De revelion voi fi in AUSTRIA, nu am fost niciodata, sper ca o sa fie bine, va fi o experienta deosebita. Am sa va povestesc mai multe cand ma voi reantoarce.
Am balcon la stradă şi am de gând să ies pe el şi să mă piş pe beţivii care se plimbă la ora aia pe trotuar. Anul trecut m-au luat pe nepregătite, dar de data asta am un plan perfect.
O sa petrec revelionul la matusa mea la Brasov alaturi de parinti si inca cateva rude
Salutare! Voi petrece un revelion exclusiv cu băieţii (cei mai buni prieteni ai mei).
Distracţie plăcută tuturor, încă de pe acum, şi să vă găsească anul cel nou sănătoşi şi voioşi!
De Revelion ne adunam toti prietenii intr-un apartament si o sa ne distram asa cum stim mai bine.
Fun, fun, si iar fun. Din pacate eu in noaptea trecerii intre ani lucrez... ferice de voi ca inca mai aveti timp de distractie
Eu o sa stau tota noaptea sa vad artifici dar cel mai important e sarbatorirea noului an.
Buna. Eu revelionul il petrec cu familia mea.:X.Am fost invitata de o prietena sa merg la ea, dar nu vreau pentru ca mie imi place sa petrec revelionul cu familia.:X Tu? Cum te-ai gandit sa-ti petreci revelionul? :*