La mine in familie nu e traditia asta cu iepurasul asa ca nu am de ce sa fiu suparata
Am primit o cutie cu ciocolata de menta, preferata mea, si multa dragoste. Eu nu sunt de acord cu chestia asta, "iepurasul de paste", deci
Mai nu ştiu vouă, dar mie una nu mi-a adus iepuraşul nimic niciodată ... eventual o să'mi iau eu ceva şi o să mi'l fac cadou
Nici mie nu mi-a adus nimic di parte parintilor numa de la bunici, oricum nu sunt genul de persoana care trebuie neaparat sa primeasca ceva, ar consider ca sarbatoarea e pentru toata lumea.
Nu am primit cadouri dar am primit un "Paşte Fericit" alături de cei dragi şi multă dragoste! Da, vine la copiii mici, dar e bine din când în când, să mai vină şi la copiii mari. E "criză"
Iepuroiul nu mai vine,
Ca nu prea se simte bine:
A aflat din Parlament
Ca e CRIZA in buget...
Asa ca s-a imbatat,
Ca sa nu fie CRIZAT...
PASTE FERICIT :*
La mine in familie nu e traditia cu iepurasul. Mai primeam cand eram mica ciocolata, insa acum nimic. Consider ca aceasta sarbatoare inseamna altceva. In shimb, prietena mea cea mai buna mi-a oferit un tricou.
Pai de fapt darurile ce le aduce iepurasul sunt lucrurile noi ce ti le ia de pasti... cum ar fi o pereche de adidas, blugi... etc. nu neaprat bomboane si ursuleti
Iepurasul nu tine cont de varsta... ela duke ceva tuturor poate o sati cumpere mama sau altcineva ceva de iepuras