Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Noiembrie 2024 sunt:
Ce va place cel mai mult dintre : istorie geografie și biologie?
E cineva pe chat?
Salut, vin si eu cu o intrebare ciudata dar intrigatoare. Apa rece sau apa calda? Atmosfera rece sau atmosfera calda? Majoritatea spun, ca frigul in sine te trezeste, la fel si dusul rece. ...? (mai mult)
Ce poți face în timpul.liber?
Bună, pe ce site pot vedea From sezonul 3 gratis?
Vă place colaborarea dintre Pitbull și Bon Jovi? https://youtu.be/HBGAS6_IKPI?si=hI7PvuRZDRZO1nLO
Sal all! O Intrebare cum as putea speria o persoana cu protectia copiilului? ideea este ca nu vreau sa trimit email sau sa sun nu vreau sa ii fac rau doar sa o sperii un pic sa isi revina la normal?
Ce planuri aveți în privința carierei voastre?
Buna TPU! Estecineva prin Brasov care vrea sa faca niste bani dar cu discretie maxima?
Salut! Fumez Iqos, dar vreau să mă las. Îmi hrănește iluzia toxică, mă face să cred că e mai sănătos decât fumatul tradițional. Soluții?
Salut! Îmi puteti spune și mie cum as putea să intimidez un băiat...
Hey. Unde pot găsi vozol în pitesti?
Cu ce pot lipii barca la nervuri ca se dezumfla barca? fâșie
Cum vă petreceți timpul voi, cei care nu mergeți nici la muncă, nici la școală? Eu recent am fost dat afară de la muncă după un an( lucram ca agent de pază) și acum stau toată ziua degeaba...? (mai mult)
Motorul de căutare Google să schimbă, când cauți ceva îți răspunde o inteligenta artificială, ce vreau eu să vă întreb dacă sunteți de acord?
Mulțumește lui Dumnezeu că te ține în viața, cât de bun ești în fața lui Dumnezeu?
Cartofi fierți în coaja, sau copți in coajă in cuptor? Care sunt mai sănătoși, și ce preferați?
Salutare TPU! De ceva vreme m- am hotărât sa renunț la fumat. Am auzit de o metoda care presupune hipnoza, care dealtfel nu știu cât de eficienta este, dar sunt dispus sa o încerc. Eu fiind din...? (mai mult)
E adevărat că Cristina si Georges de la Căsătoriți pe nevazute au divorțat?
Bună, acum câteva luni am cunoscut un baiat iar el a trebuit sa plece din tara, acum vorbim doar la telefon și prin mesaje uneori îmi răspunde cam greu la mesaje nu știu ce sa fac sa încerc sa...? (mai mult)
Buna! Am și eu o întrebare! Directorul la comp la care lucrez, se uita cam insistent la mine, ma urmărește subtil și pe unde ma vede ma saluta, ma striga, o data mi- a zis in gluma ca îmi da ...? (mai mult)
Cum sa ma îmbrac cu băiatul meu sufăr foarte mult
Fără facultate credeti ca putem sa reușim în viata?
Buna ziua! As dori sa deschid si eu o conversatie legata despre jocurile de noroc. daca imi permiteti. Problema este in felul urmator : Ieri si astazi am jucat in total suma de 15.000 de lei la aparate...? (mai mult)
Ataca Putin Nato?
Să schimba motorul de căutare, Google, când cauți ceva îți răspunde prima data un Ai o inteligenta artificiala, voi ce ziceți de asta este bine rău vă place?
Știe cineva în cât timp un cont de Instagram va fi reactivat daca a fost suspendat, de pe 10 noiembrie nu am acces la cont iar pe email nu mi- a venit nici o informatie daca va mai fi activ contul...? (mai mult)
Trebuie să împlinesc 20 de ani și sunt oameni care cred că încă sunt la școală..Doar eu pățesc asta? Nu sunt scund deloc, doar că nu-mi place să-mi las barbă bănuiesc.
O femeie în vârstă sa nu zic altcumva era lângă mine in timp ce făceam cumpărături și aveam chioșcul la casa cu alimente și m- a întrebat ce mustar mi- am luat și s- a uitat la mustarul meu...? (mai mult)
Îmi caut numarul asta și nu-mi dau seama ce cifre sunt +*********94
Aveti vreodata senzatia ca doi utilizatori de aici de pe TPU sunt de fapt aceeasi persoana?
Salut TPU, anul viitor as vrea sa ma transfer in clasa a 9 a la lps Iasi, pe mozaic box, practic kickbox, cineva mi- a spus ca la probele sportive tot pe box a facut box cu umbra, echere, flotari si...? (mai mult)
Fizica sau chimia? Care vi se pare mai frumoasa și mai ușoara?
A avut cineva cont la cec bank? e ok ca banca?
Bună, Credeți că George Simion este omul Rusiei?
Ce părere aveți despre serviciul militar obligatoriu? In România la moment armata nu e obligatorie dar se mai discută despre faptul ca s- ar putea reintroduce.Mie personal nu mi se pare normal ca într-...? (mai mult)
Bună! Eu nu mai pot primi e- mail deoarece memoria telefonului este plina..am dat comanda pe victoria’s secret si acolo imi scria ca trebuie sa confirm livrarea comenzii pe e- mail, o mai primesc oare...? (mai mult)
Bună ziua! Ce profiluri/ meserii sunt unde îți trebuie anatomia?
Ce simți atunci când te droghezi? Ce senzații ai?
Ce înțelegeți voi prin analfabet funcțional? Ați cunoscut persoane?
Voi ati apelat vreodata la un technician IT la domiciliul dumeavoastra? pe ce motiv?
Ce pot sa fac cu viata mea dacă nu am prieteni sau prietena și am deja o vârstă, simț ca ma pierd de tot, știu ca nu e bine sa ma plâng pe internet.
Buna ziua! Eu si colegii mei ( suntem o clasă de liceu) dorim sa facem o petiție împotriva unui profesor, și doresc niște sfaturi.Considerând că suntem minori, avem nevoie și de semnătura părinților...? (mai mult)
De ce toată lumea te întreabă ce știi sau ce faci de vrei mulți bani? De ce nu îl întreabă și pe Ciolacu ce știe să facă? Sau pe altcineva? Este neapărat obligatoriu să știi ceva ca să ...? (mai mult)
Salut! Am o nelămurire despre superstiții de Anul Nou. Majoritatea oameni cred în superstiții de anul nou deoarece anul nou va fi plin de bucurie, realizări, fericire, an bun, etc., și nu înțeleg...? (mai mult)
Salutare! Cum as putea sa scap de timiditate si fobie sociala? Urmeaza sa ma angajez la un restaurant ca chelner, si deja am emotii. Credeti ca asta o sa ma ajute sa scap de timiditate si frica de a...? (mai mult)
Buna tuturor! Se poate jigni cu cuvantul "izolat"? V-ati simti jigniti daca cineva ar face remarca " Parca ati fi izolati, parca nu ati apartine unei comunitati!" Daca da, de ce v-ati simti jignit/a?
Buna, daca am facut un furt calificat avand varsta de 16 ani si mi- a facut cazier cred pentru ca mi- a luat amprente si mi- au facut poze si cand m- a luat tata mi- au spus ca il vor suna pentru audieri,...? (mai mult)
Bună ziua! După ce termin postliceala de asistent farmacist o să fac un an curs de asistent medical generalist?
Salut, unchiul meu timp de un an a plătit la mine un abonament fix de Netflix cu suma 50 lei pentru că era făcut pe cardul meu Și suma se trăgea in fiecare luna pe data de 15/16 Iar acum câteva...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Garrix2004 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Userunknow întreabă:
Maryyyaa întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?