| andreutza11 a întrebat:

Ce va exprima voua culoarea albastra?

Răspuns Câştigător
| Dina_4962 a răspuns:

Apa, cerul, puritatea, libertatea, sinceritatea, curajul, frumusetea, simpaticia, aerul, atmosfera, dragostea (eu ma refer mai mult la albastru deschis), asta e parerea mea.

12 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Culoarea chilotilor de pe mine. happy E o culoare foarte expresiva.

| Malvina24 a răspuns:

Nu prea multe insa culoarea verde o infinitate!

| Eღilia62 a răspuns:

E culoarea mea preferata!:*

| Ruxiii a răspuns:

Hmmm...cred ca senzatia de rece. Ceva racoritor.Eu am avut peretii albastrii si iarna ma siteam cantr-un iglu, iar vara simteam cum cad peste mine multe cuburi de gheata.
Cand vad albastru, vad de multe ori APA si ma gandesc numai la mare si la zile-ntregi pierdute pe o plaja retrasa, singura, citind o carte sau facand orice, fara sa fiu deranjata.

De asemenea, ma si deprima putin culoarea asta, daca o vad in exces.In momentele melancolice chiar te termina psihic.

| Bitzy a răspuns:

Cerul, marea...

| Kiyy a răspuns:

Pe mine culoare albastru ma linisteste big grin. Ma relaxeaza. Mai ales pentru ca iubesc apa care e albastra si iarna. love struck

| Mary Marry a răspuns:

Liniste. Puritate. Iubire. love struck

| magicianul19 a răspuns:

Dacă aveţi o preferinţă deosebită pentru albastru: vă caracterizează armonia interioară, ceea ce se vede şi în relaţiile pe care le aveţi cu cei din mediul dumneavoastră înconjurător: abordaţi problemele paşnic, cu dorinţa de a le rezolva în aşa fel încât să fie convenabil pentru toată lumea; aveţi ceea ce se cheamă "inteligenţă emoţională".
Dacă nu puteţi suporta albastrul: sunteţi o persoană dezechilibrată din punct de vedere emoţional, lipsită de afecţiune pentru cei din jur; vă este teamă de ataşamentul afectiv faţă de cineva şi nu aveţi încredere în nimeni.
Contemplarea culorii albastre predispune la concentrare, trezeşte nostalgii, amplifică procesele de inhibiţie şi de încetinire a ritmului de activitate, calmează şi odihneşte.

| valThina a răspuns:

Liniste multa liniste

| alejinxique a răspuns:

Calmul, prietenia, oceanul, cerul, libertatea, optimismul, bucuria

| dollydee a răspuns:

Imi inspira linste, calm, cer...depinde de nuanta

| CarmenR a răspuns:

Pace sufleteasca