| wReStLiNg a întrebat:

Ce va fi pe 21decembrie

9 răspunsuri:
| JungIlWoo a răspuns:

Cica va fi apcalipsa, dar nu prea cred.winking

| Dariusuu a răspuns:

Zapada

| vali123123 a răspuns:

Vacanta ...de atunci se ia vacanta de craciun ...in rest nu creed ca o sa se intample ceva de genu apocalipsa ca pana si papa o spus ca no sa vina sfarsitul lumi.

| Bella7777 a răspuns:

Pe 21 decembrie se va intampla ceva magnific, extraordinar, magic VOM LUA VACANTA, dar se spune ca va fi si sfarsitul lumii dar eu nu prea cred deoarece s-a mai spus asta de foarte multe ori. Funda?

| Jee354 a răspuns:

Cica sfarsitul lumii.Dar eu nu cred in asa prostii.S-a mai spus ca in 2000, 2011 vine si acum 2012 happy Si daca esti cu John Cena respect!rolling on the floor O zi buna sa ai.

| positivity a răspuns:

Sfârşitul școlii, începutul vacanței.

| LolaLollita a răspuns:

Vineri big grin

| Mademoiselle18 a răspuns:

Sfarsitul primului semestru love struck laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Data de 21 decembrie 2012, va fi o zi ca oricare alta zi, nu va fi nimic magnific cum spun toti pe aici, nu va fi nimic,pur si simplu va fi o zi ca astazi de pilda, ca ieri, ia-o cum vrei.
Si daca crezi ce se spune ca va fi apocalipsa, NU va fi nimic!
Nu va fi nici o apocalipsa, numai Dumnezeu stie cand va fi, in ce zi s-ar putea intampla, de venit va veni apocalipsa, dar asta nu stim noi cand vine, repet:numai si numai Dumnezeu stie cand va fi aceasta!
Noi trebuie sa fim pregatiti pentru acea zi, nu trebuie sa ne prinda nepregatiti, neimpacati cu Dumnezeu.
Te pup!