Pentru o viata echilibrata trebuie sa faci din toate cate putin si cu multa placere.
Pai in primul rand sa ma plimb cu prietenii Cam tot ce ai enumerat in afara de fotbal
Tie ce iti place?
Sa gatesc, sa ma plimb... sa joc bascket, sa citesc. Nu ma inteleg cu televizorul. Ma uit foarte rar la cate un film sau poate la stiri...
Sa ma joc cu mingea.nu neaparat fotbal.imi placea mult sa ma joc patratsica sau miutsa cu baietii :d
si pe locul doi sa ma plimb (cu prietenii:d)
Cel mai mult imi place sa lenevesc dupa ce am facut unele lucruri din lista ta si altele inca...
Sa joc fotbal, chiar daca sunt fata joc cu frati-miu si cu prietenii lui si baietii de la bloc.
Legiuitoarea aia o fo deep inside fotbal:X si sa te plimbi e bine dar sa citesti o carte buna pe balansoar e si mai bine, tv'u e bun sa gatesc poate daca nu dau foc bucatariei:d
Cel mai mult imi place sa ma plimb.Mai ales acum ca e vara si am atata timp liber. Dar uneori mai simt nevoia sa stau si sa citesc, sa ma uit la tv sau chiar sa gatesc.
Plimbarile de weekend cu bicicleta sau cu caiacul, din cand in cand un off-road.
Yurisa întreabă: