| byankaa a întrebat:

Ce va place mai mult sa dansati sau sa cantaty? dc?big grin

Răspuns Câştigător
| Lariisucaaa a răspuns:

Hey...pai mie imi plac ambele ff multt dar daca ar fi sa aleg as alege sa dansez deoarece la cantat trebuie sa faci toate notele (sau cum se spun)bine si daca le gresesti se observa.Imi place putin mai mult sa dansez.pentru ca iubesc sa am o trupa si sa dansam.tu ce ai alege si dc?

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Îmi plăcea să dansez până să o pierd pe mama, acum nu mai pot face nici măcar un pas de dans, de cântat o făceam când eram copil, mama la un moment dat a crezut că mă voi face cântăreață de muzică populară, îi știam toate cântecele Irinei Loghin.
Sărbători fericite!
Pa, pa.

| Anda1197 a răspuns:

Mie imi place sa cant. Pentru ca as vrea sa devin cantareata si de aceea exersez mult si-mi place foarte mult acest lucruwinking
Dar si dansul e dragut! Imi place si sa dansez dar mai mult imi place sa cantwinking

| ICanSeeAll a răspuns:

Sa dansez pentru ca nu am voce deloc.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| thegatekeeper a răspuns:

Sincer, sunt un antitalent la amandoua, insa cel mai mult dintre acestea imi place sa cant. Daca as putea si daca as avea voce, mi-ar placea extrem de mult. Insa nu e o idee buna sa ma auda cineva in rarele momente cand o fac laughing. De dans nici nu vorbesc, niciodata nu mi-a placut si nu o sa imi placa.

Întrebări similare