Citesc reviste de shopping mancand seminte,ascult muzica,mai verific din cand in cand cine e pe mess. mai ies cu prietenele la o terasa,ori ne strangem toate acasa la una dintre noi si ne facem manichiura. Uneori,cand am rabdare,mai caut cate`un film [ori foarte horror,ori foarte funny] desenez, pictez, vorbesc prin mesaje cu diversi colegi/prieteni. bafta:*
eu ascult muzica sau caut un fim ceva daca nu merge asa incerc sa gasesc ceva distractiv cum ar fi sa ma joc cu o mingiuta sa desesnez sa citesc o carte cu vampiri
P.S. Daca tot te plictisesti incearca sa-ti gasesti un instrument muzical de ex chitara asta o sati ocupe timpul pe care il petreci in casa
Uita-te la un film, iesi in oras, citeste o carte
sau pentru voi este "demodat" sa cititi?
Ia toate hainele mamei tale la rand si combina-le! ( sau a surorii tale daca ai o sora mai mare ) Eu chiar combin hainele mamei si e foarte distractiv, mai ales cand iau cizmele ei! Apoi prefa-te ca esti o vedeta si ca mergi la emisiuni. Bagi niste muzica, iei in mana un microfon si incepi sa canti. Si iti imaginezi ca spectatorii de aplauda.
Asta fac eu si merge, plictiseala pleaca. Sper sa te distrezi si tu incercand. BYE Bye! :d
Davyduchiha2001 întreabă: