| M4RK a întrebat:

Ce vedeta de wrestling va place?big grin

Răspuns Câştigător
| dragosh a răspuns:

Undertaker, John Cena
Batista, The Great Khaliwinking cam astea imi plac, acum sa trecem si la cei care nu imi plac, chiar daca nu fac parte din intrebarewinking
Il detest pe Randy Orton, pentru ca si'a luat cateii aia doi dupa el ca nu prea face fatalaughing, nu imi mai place nici de triple h, nici de mvp(marea veverita puturoasa)rolling on the floor, etc ca sunt cam multiwinking

18 răspunsuri:
| M4RK explică:

La mine imi place de jef hardi si rey misterio big grin

| Leea1234 a răspuns:

Fara suparare... dar urasc wretling-ul!
se bat ca chiorii, si hai sa fim seriosi...eu cred ca sunt regizate!
odata unu, ii dadea cu razatoarea pe fata...las-o balta ca mie mi-a curs sange cu galeata, cand m-am atins odata...(radeam un morcov!)si ala n-a avut nimic ...si eu nu mai puteam oprii sangerarea!

| maryana5 a răspuns:

John Cena! \m/

| ing. a răspuns:

Undertaker, John Cenasmug
P. S. Sunt paralela cu wrestlingul, dar ma distreazalaughing.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| cLaudYu a răspuns:

Batista...

| jane_5414 a răspuns:

John Cena.

| hrdcore a răspuns:

Edge, Jeff hardy, HBK, Sandman, Sabu, Shane O'Mec

| knnight a răspuns:

Nu se bat ca chiori st si adevarate dar si regizate, ei am muschii si st antrenati dar nu se bat chair asa de dur, st si regizate putin mai mult laughing, iar preferinte ar fi Undertaker, John Cene si Rey Misteriobig grin

| Kandy a răspuns:

John Cena [arata si bine e si bun (la lupta) big grin]

| shishilik a răspuns:

Undertaker imi place ca e foarte detasat, nu ii pasa prea mult, parerea mea. Randy Orton imi place cum arata, la fel si Batista. Si Boogeyman era interesant.

Nu m-am mai uitat de multhappy

| ionut_1835 a răspuns:

Jeffhardy, jhoncena

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Andrutza are dreptate, sunt regizate, dar asta nu inseamna ca wrestlingul n-are milioane de fani in toata lumea

wrestler-ul meu preferat e Triple H, dintre cei inca activi. Din vechea generatie, The Rock, Stone Cold Steve Austin(the rattlesnake), Hulk Hogan, Brett Hart, Ric Flair, Jerry the king Lawler

Ma uit si la TNA, de unde ii prefer pe Jeff Jarret, Sting si Abiss.Imi plac mult si cei doi "frati", Ray si Devon,"Team 3D"

Ma bucur c-a revenit Undertaker la Summerslam si s-au reunit cei din DX

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jeff hardy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

John cena

| xkellykellyx a răspuns:

Cei mai buni si pref mei : John Cena, Jeff Hardy, Randy Orton, CM Punk, DX
Dive : Kelly happyhappy

| marian6 a răspuns:

Jeffhardy e favoritul meu dar imi mai place si de siempunk